طرز تهیه مارمالاد سیب
طرز تهیه شیرینی مارمالادی با روغن مایع با پیمانه ساده و سریع
طرز تهیه شیرینی مارمالادی مشهدی نام دیگر این شیرینی آلمانی می باشد. یکی از شیرینی های سنتی…مواد تشکیل دهنده مارمالاد | |
سیب بدون پوست | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۳۰۰ گرم |
آب | ۱ استکان |
آب لیموی تازه ن | نصف یک عدد |
هل آسیاب شده | ۱ ق چ |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱ ق چ |
پودر ژلاتین | نصف ق چ |
آب برای ژلاتین | ۳ ق غ |
طرز تهیه مارمالاد سیب
مرحله اول
پوست سیب رو میگیریم و اونا رو خورد می کنی یه استکان آب را اضافه کرده و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدیم تا بپزه. هنگامی که سیب ها له شد اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک بشه.
مرحله دوم
سیب های پخته شده را درون مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی به صورت پوره آماده کنید. پوره سیب شکر اضافه کنید و دوباره درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. از اضافه کردن آبلیمو غافل نشوید.
طرز تهیه مربای هویج رنده شده ریز بازاری یک کیلو ساده و سریع
مربای هویج یکی از پرطرفدار ترین و در عین حال ارزان ترین مربا های ایرانی می باشد هم خوشمزه…مرحله سوم
حالا مواد را هم بزنید تا قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند شکر کاملا حل شود. با این کار شما از شکرک زدن مارمالاد جلوگیری خواهید کرد. بعد از اینکه شکر کاملا حل شد در قابلمه رو ببندید.
مرحله چهارم
صبر کنید تا کاملا پخته و به غلظت مناسب برسد. ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و به صورت بن ماری آماده نمایید. ژلاتین حل شده رو با پودر هل و زعفران به مارمالاد اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
اجازه دهید تا مارمالاد دوباره کمی بپزد بعد اجاق گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا مارمالاد در همان قابلمه خنک شود. شیشه های تمیز و کاملاً خشک را آماده کرده و مارمالاد را درون ظرف های شیشه ای ریخته و نگهداری کنید.