3 سال پیش / خواندن دقیقه

چگونه یادگیری جاوا را شروع کنیم؟| نکات یادگیری

 چگونه یادگیری جاوا را شروع کنیم؟| نکات یادگیری

جاوا یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین زبان ها و پلتفرم های برنامه نویسی است. پلتفرم محیطی است که به توسعه و اجرای برنامه های نوشته شده به هر زبان برنامه نویسی کمک می کند.

جاوا سریع، قابل اعتماد و ایمن است. از برنامه های دسکتاپ تا وب، ابر رایانه های علمی گرفته تا کنسول های بازی، تلفن های همراه تا اینترنت، جاوا در هر گوشه و کناری استفاده می شود.

درباره جاوا

  • جاوا یک زبان ساده است: جاوا برای یادگیری آسان است و ساختار گرامری آن واضح و کوتاه است. جاوا مبتنی بر C++ است (بنابراین برای برنامه نویسان آشنا با C++ راحت تر است). جاوا بسیاری از ویژگی های گیج کننده و کم استفاده مانند: اشاره گرهای صریح و سربارگذاری عملگرها (operator overloading) را حذف کرده است. جاوا همچنین به مدیریت حافظه اهمیت می دهد و همچنین یک جمع کننده زباله خودکار را در اختیار شما قرار می دهد. این جمع کننده به طور خودکار اشیاء بلااستفاده را جمع آوری می کند.
  • جاوا یک زبان مستقل از پلتفرم است: برنامه های نوشته شده به زبان جاوا، پس از کامپایل، به یک زبان سطح متوسط با نام bytecode (بایت کد) تبدیل می شوند، بخشی از پلتفرم جاوا که از دستگاهی که برنامه ها روی آن اجرا می شوند، مستقل است. این باعث می شود قابلیت حمل برای جاوا بسیار بالا باشد زیرا بایت کدهای آن روی هر ماشینی توسط مترجمی به نام ماشین مجازی جاوا (Java Virtual Machine (JVM)) قابل اجرا است و در نتیجه جاوا امکان استفاده مجدد از کد را فراهم می کند.
  • جاوا یک زبان برنامه نویسی شی گرا است: OOP یا برنامه نویسی شی گرا یک برنامه کامل را با تقسیم به تعدادی شی ساده تر می کنند. از اشیاء می توان به عنوان پلی استفاده کرد تا جریان داده را از یک تابع به تابع دیگر انجام دهد. می توانیم براساس الزامات برنامه داده ها و توابع را به راحتی تغییر دهیم.
  • جاوا یک زبان قابل اعتماد است: برنامه های جاوا باید قابل اعتماد باشند زیرا هم در برنامه های مصرف کننده و هم در برنامه ماموریت های حیاتی از پخش کننده های Blu-ray گرفته تا سیستم های ناوبری مورد استفاده قرار می گیرند.
  • جاوا یک زبان چند نخی است: جاوا می تواند بسیاری از وظایف را به طور هم زمان و با تعریف چند خط انجام دهد. به عنوان مثال، برنامه ای که یک رابط کاربری گرافیکی (GUI) را مدیریت می کند و همزمان منتظر ورودی از اتصال شبکه لست، به جای استفاده از نخ GUI پیش فرض برای هر دو کار، از نخ دیگری استفاده می کند. این باعث می شود GUI را حفظ کند.
  • برنامه های جاوا می توانند اپلت ایجاد کنند: اپلت ها برنامه هایی هستند که در مرورگرهای وب اجرا می شوند.
  • جاوا به هیچ پیش پردازشی نیاز ندارد: برای ایجاد یک برنامه جاوا نیازی به ورود فایل های هدر نیست.

بنابراین، جاوا یک زبان بسیار موفق است و روز به روز محبوبیت زیادی پیدا می کند.

نکات مهم برای شروع کار

۱- اصول اولیه را درک کنید:

یادگیری اصول اولیه هر زبان برنامه نویسی بسیار مهم است. این بهترین راه برای شروع یادگیری هر چیز جدیدی است. مضطراب نباشید، شروع به یادگیری مفاهیم مربوط به زبان کنید. با محیط آشنا شوید و به آرامی در مدت زمان کمی به آن عادت خواهید کرد.

۲- صبر یک اصل کلیدی است:

یادگیری جاوا به دلیل حجم مطالب مربوط به زبان بسیار زیاد خواهد بود اما صبور باشید، با سرعت یادگیری خود پیش بروید، عجله نکنید. تسلط بر جاوا فرایندی است که زمان می برد و به یاد داشته باشید حتی بهترین برنامه نویسان از یک جایی شروع کرده اند. بنابراین کار بزرگ و مهمی نیست فقط تا آنجا که می توانید انجام دهید و ادامه دهید. به خودتان زمان دهید، صبر کلید موفقیت است.

۳- کد نویسی را تمرین کنید:

هنگامی که با اصول آشنا شدید، بهترین کار این است که با تمرین منظم مهارت های خود را مرور کنید. دانش واقعی فقط زمانی به دست می آید که آنچه را آموخته اید، پیاده سازی کنید. همانطور که گفته شده است: “تمرین یک انسان کامل می سازد”. بنابراین بیشتر از آنچه می خوانید، کد بنویسید. این باعث ایجاد اعتماد به نفس در شما خواهد شد. به یاد داشته باشید که تمرین کامل شما را کامل می کند.

۴- به طور مرتب درباره جاوا بخوانید:

به طور پیوسته درباره موضوعات مختلف در جاوا مطالعه داشته باشید و سعی کنید اطلاعات بیشتری کسب کنید. این به حفظ علاقه شما به جاوا کمک می کند.

۵- مطالعه گروهی

مطالعه گروهی روش بهتری برای یادگیری هر چیزی است. به این ترتیب درباره چیزهای جدید درباره موضوع آشنا می شوید زیرا هر کس ایده های خود را ارائه می دهد و می توانید درباره مشکلات کدنویسی خود بحث و آن ها را حل کنید. با یک گروه عادی از افرادی که مایل به یادگیری جاوا هستند آشنا شوید.

از یک راهنما کمک بگیرید و تا حد امکان کتاب های زیادی درباره جاوا بخوانید. بسیاری از کتاب های خوب موجود در بازار به شما در یادگیری جاوا کمک می کنند.

راه اندازی جاوا

می توانید جاوا را دانلود کنید. نسخه های مختلفی از جاوا وجود دارد، یک نسخه سازگار با سیستم عامل خود انتخاب و دانلود کنید.

بعد از تنظیم صحیح محیط جاوا این برنامه ساده را اجرا کنید:

// A Java program to print GeeksforGeeks
public class GFG {
    public static void main(String args[])
    {
        System.out.println(“GeeksforGeeks”);
    }
}

خروجی:

GeeksforGeeks

اگر محیط برنامه نویسی به درستی تنظیم و کد به درستی نوشته شده باشد، باید این خروجی را روی کنسول خود مشاهده کنید. این اولین برنامه جاوای شماست!


شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع