طرز تهیه سس سیر خانگی
سس سیر انتخاب عالی برای خوردن با غذاهای داغ است. سس سیر چاشنی است که همه دوست دارند. به خاطر طعم قویی که در ترکیبات دارد. در زیر می توانید دستوری آسان برای تهیه دستورالعمل سس سیر پیدا کنید. همچنین سه روش بسیار اشتها آور دیگر هم وجود دارد.
اولین و معروف ترین طرز تهیه سس سیر خانگی
در زیر دستور تهیه سس سیر مایونز متداول وجود دارد. به خاطر طعم تند آن است. نه تنها به عنوان پیش غذا مصرف می شود، بلکه سسی خوب برای گوشت، ماهی و سبزیجات است.
مواد لازم
- مقداری نمک
- 1عدد تخم مرغ (25 گرم)
- فلفل (به سلیقه)
- 6حبه سیر (100 گرم)
- 1 فنجان روغن (150 میلی لیتر)
- نصف لیمو فشرده (50 میلی لیتر)
- 1/4قاشق چایخوری خردل (3 گرم)
- 1/4قاشق چایخوری فلفل قرمز (3 گرم
نحوه آمادگی :
سیر را پوست و له کنید.
عصاره لیمو ترش را اضافه کرده و ترکیب کنید.
در حالی که هم میزنید، تخم مرغ و (خردل، فلفل و نمک) را اضافه کنید.
روغن را اضافه کنید تا بافت مایونز بدست آید.
سس را با بیسکوییت، نان نرم و یا نان برشته، کرفس، هویج و غیره سرو کنید.
سس سیر کباب شده
طرز تهیه :
دستور پخت سس خانگی دیگری است. سیر سرخ شده طعم بهتری از" پخته شده "آن می دهد و با تخم مرغ تهیه نمی شود. با سیب زمینی های سرخ شده و به عنوان سس برای هر نوع پروتئین یا گیاهی خوب است
مواد اولیه :
پیازچه به عنوان تزیین ،نمک و فلفل به مقدار لازم ،1فنجان خامه ترش ،2عدد بوته سیر ،نصف فنجان روغن زیتون
نحوه آمادگی سس سیر کباب شده :
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
با چاقو، قسمت پایین سیر را ببرید و حبه سیر را بدون پوست کردن رها کنید
نمک و روغن را به سیر بزنید و با فویل آلومینیومی بپیچید
سیر را حدود 20 تا 25 دقیقه، تا زمانی که سفت شوند ، کباب کنید.
بگذارید خنک شوند بعد پوست کنید.
تمام مواد تشکیل دهنده به جز پیازچه را هم بزنید تا خامه ای شود.
در آخر پیازچه را تکه تکه کنید و به عنوان تزیین استفاده کنید.
در ظرف سوپ خوری بریزید و با بیسکوییت، نان قندی، کرفس، هویج و غیره سرو کنید.
طرز تهیه سس ماست ، سیر خانگی
به خاطر بوی ترش ماست که از ماست می اید خوشمزه است. این دستور از مایونز سنتی سالم تر است.
مواد لازم برای سس ماست
- 4حبه سیر خورده (50 گرم)
- ماست طعم دار طبیعی، (150 گرم)
- عصاره ی لیمو (50 گرم)
- جعفری بنا به سلیقه
نحوه آمادگی سس ماست:
سیر را با مخلوط کن له کنید و عصاره لیمو ترش را اضافه کنید.
ماست را و میکس اضافه کنید.
در آخر جعفری را خرد کنید
داخل ظرف سوپ خوری بریزید و با نان تست و چیزهای دیگر بخورید.
طرز تهیه سس سیر بشامل
اساس این سس بشامل است. آمادهسازی با سیر باعث ایجاد مخلوطی نرم با طعم قوی تر می شود. انتخاب عالی است، که روی سیب زمینی و غذاهای داغ بریزید.
مواد لازم
- 6حبه سیر (100 گرم)
- 1 عدد زرده تخم (10 گرم)
- نمک و فلفل (برای طعم)
- 1 فنجان شیر (200 میلی لیتر)
- 2قاشق سوپ خوری کره (20 گرم)
- 1 قاشق سوپ خوری آرد گندم (10 گرم)
- 300 میلی لیتر روغن زیتون (یک و نیم فنجان)
نحوه آمادگی سس سیر بشامل :
سیر را تا جایی که ممکن است ببرید.
کره را در ماهی تابه با حرارت کم ذوب کنید.
آرد و سیر را اضافه کنید. مهم است آرد بهخوبی مخلوط شود، تا طعم خامی ندهد.
شیر را به هنگام مخلوط کردن همه چیز اضافه کنید و مطمئن شوید که هیچ تکه ای وجود ندارد.
حرارت را خاموش کرده و زرده ترکیب کنید؛ و خوب بزنید بگذارید سس کمی سفت شود
نمک و فلفل برای مزه دار کردن
نکات تکمیلی در مورد سس سیر خانگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه