نکات مهم خانه داری
در ادامه مطلب نکات مهم خانه داری که همه خانمها باید بدانند به بخش دوم نکات جالب این بحث می رسیم .
خانم های خانه دار چه نکاتی را باید بدانند
31-خودتان شیر کره درست کنید
برای درست کردن شیر کره می توانید از یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو به یک لیوان شیر اضافه کنید و سپس کاملا آنرا هم بزنید . شاید این ترکیب همانند شیر کره حالت کرمی بودن را نداشته باشد ولی می توانید در پخت پنکیک از آن استفاده نمایید .
درست کردن ماست یکی از نکات مهم خانه داری
32-برش دادن همزمان گوجه فرنگی گیلاسی
برای برش دادن سریع گوجه فرنگی گیلاسی می توانید آنها را بین دو درب یا دو ظرف صاف قرار داده و یک دست روی ظرف بالایی و در دست دیگر یک چاقوی تیز داشته باشید و از سمت راست تا سمت چپ برش داده که با این کار می توانید بسیار آسان و با کمترین وقت تعداد زیادی گوجه فرنگی را برش دهید .
33-نرم کردن کره در یک آن
شاید برای آب کردن کره ، زمان زیادی باید بگذارید و این که زمان زیادی را باید صرف این کار کنید شاید بسیار خوشایند نباشد . برای کم شدن این زمان و سرعت بخشیدن به آن ، می توانید کره را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و و درب آنرا ببندید که می تواند به شما در صرفه جویی زمان بسیار مناسب و مطلوب باشد .
نرم کردن کره یکی از نکات مهم خانه داری
34-ذوب کردن هر چه سریعتر یخ کره
برای ذوب هر چه سریعتر کره می توانید آنرا به قطعات زیادی تقسیم کنید که این کار بسیار فوری است و زمان بسیار کمی می توان برای آن صرف کرد .
35-تبدیل کره ذوب شده به حالت جامد
برای این کار شاید شما به این فکر بیوفتید که کره ذوب شده را می توان در داخل فریزر قرار داد . اما راه دیگری نیز وجود دارد که می توانید آنرا انجام دهید و آن این است که می توانید کره ذوب شده را در یک کاسه کوچک بریزید و کاسه کوچک را در ظرف برگتری که داخل آن ترکیبی از یخ و آب سرد می باشد قرار دهید و مدتی بعد کره به حالت انجماد در خواهد آمد .
36- عسل را کریستالیزه نمایید
برای کریستالیزه کردن عسل می توانید آنرا داخل یک کاسه آب گرم به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید که با این کار عسل کریستالیزه می شود .
کریستالیزه کردن عسلیکی از نکات مهم خانه داری
37- خود داری از جوشیدن زیاد قابلمه
با قراردادن قاشق چوبی درون قابلمه ازجوشیدن زیاد آن خود داری کنید زیرا چوب ماده ی خوبی برای انتقال گرما نیست و آب داغ از دسته ها دور می شود.پختن کل مرغ با زمان پخت مشابه :زمانی که بوقلمون یا مرغ می پزید گوشت ران قرمز نسبت به سینه سفید زمان پخت بیشتری نیاز دارد حتی سینه یخ زده زمان پخت را بالا می برد.
38- کیک را بدون خرد شدن ببرید
هیچ چیز بدتر از بیرون کشیدن قابلمه برای پخت کیک نیست برای برش کیک بطور منظم قابلمه را چرب کنید و دو تکه کاغذ یکی از چپ به راست یکی ازجلو تاعقب پهن کنید، کاغذ را دوباره چرب کرده بعد از پخت وقتی خنک شد از لبه های کاغذ استفاده کنید تا کیک را جدا کنید سپس با چاقو تیز برش دهید.
39- از کاغذهای پوستی برای درست کردن مافین استفاده کنید
مشکلی نیست از تکه های کاغذ پوستی 5 اینچی استفاده کنید ، برای اینکه کاغذ بهتربچسبد ابتدا اسپری بزنید بعد مربع های کوچک را در هر سوراخی که لازم است تا دیواره ای صاف را تشکیل دهند فشار دهید.
درست کردن مافین کیک یکی از نکات مهم خانه داری
40- جوشیدن شیر بدون حباب
شاید دستگاه اسپرسو ساز درجه یک نداشته باشید ما نمی توانیم در درست کردن اسپرسو کمکی کنیم اما می توانیم بگوییم چگونه به راحتی کف شیر و خامه آن را بگیرید تمام چیزی که نیاز دارید شیشه ی کوچک با در آن است شیشه را تا نصفه پر کنید و انقدر تکان دهید تا دو برابر شود درپوش بطری را 30 ثانیه بردارید.
41 -دم کردن قهوه بدون قهوه جوش
قهوه را در یک قابلمه آب بجوشانید ( از همان مقدار قهوه و آب که برای دستگاه قهوه استفاده می کنید ). زمانی که قهوه را از روی حرارت برمی دارید حدود ( 4 یا 5 دقیقه ) دانه های قهوه ته نشین می شود، قهوه را از بالا با ملاقه داخل فنجان ها بریزید.
درست کردن قهوه یکی از نکات مهم خانه داری
42 - با باقی مانده غذاها چیزی جدید درست کنید
برنج، پیتزا و مرغ بریان را نگه داری کنید. به جای این که باقی مانده ها را در سطل آشغال بریزید ، آن ها را به غذاهای دیگر مثل خوراک گوشت و خوراک تبدیل کنید.
43- گرم کردن مجدد غذاها بدون اینکه خشک شوند
وقتی پیتزا یا غذاهای پخته شده را مجددا گرم می کنید یک فنجان آب گرم داخل مایکروفر بگذارید تا رطوبت محیط حفظ شود.
44 -به مدت بیشتری کیک را تازه نگه دارید
کیک را با تکه ی نان از خشک شدن نگه دارید . نان کیک را مرطوب نگه می دارد.
تازه نگه داشتن کیک یکی از نکات مهم خانه داری
45 - پاستا را در مایکروفر گرم کنید
سس پاستا صدای جلز ولزی را ایجاد می کند پاستاهای باقی مانده را بصورت دنات در بشقاب بریزید.
46- گرم کردن نان
کلید گرم کردن غذاها مرطوب نگه داشتن آن است وقتی می خواهید نان را گرم کنید ماکروفر را روی حرارت پایین تنظیم کنید ویا حوله مرطوب را دور آن بپیچید.
47 - نگه داری گیاهان تازه به مدت طولانی
جای یخی ها را با آب پر کنید و درآن گیاه ها را بریزید تا مدت طولانی بماند البته می توانید روغن زیتون هم استفاده کنید.
48 - خنک کردن نوشابه ها بدون رقیق کردن
نوشابه ها را مقداری با انگور یخ زده خنک نگه دارید.
خنک کردن نوشابه یکی از نکات مهم خانه داری
49 - گوشت ها را به تکه های کوچک برش بزنید و سرخ کنید
سرخ کردن گوشت مثل سرخ کردن چیزهای دیگر است.
50 - عمر مفید آجیل را افزایش دهید
آجیل را با پوست فریز کنید تا روغنهای طبیعی خود را حفظ کند (ممکن است در طول زمان در دمای اتاق حبس شود).
51 - قهوه را بدون رقیق کردن خنک کنید
جا یخی را با قهوه باقی مانده (در دمای اتاق خنک شده) پرکنید و مکعب ها را در فریزر قرار دهید. مکعب های قهوه در فنجان بریزید می توانید مکعب ها را با اضافه کردن شیر و شیرین کننده سفارشی کنید.
52 - تمیز کردن چدن بدون زنگ زدگی
چدن تمیز کردن با آب صابون، اصلا . در عوض، چدن را با اسکراب نمک برای از بین بردن مواد غذایی تمیز کنید.
تمیز کردن چدن یکی از نکات مهم خانه داری
53 - از بین بردن بوی بد از دستان
معمولا بوی بد سیر و پیاز دستان با آب لیمو، جوش شیرین ، یا فولاد ضد زنگ از بین می رود. چرا فولاد ضد زنگ ؟هنگامی که فولاد را لمس می کنید، مولکول های فولادی با مولکول هایی که باعث ایجاد گرگرفتگی می شوند (مانند گوگرد از سیر) متصل می شوند.
54 - تمیز کردن آسیاب قهوه
آسیاب قهوه کثیف نمی شود، اما اغلب قهوه داخل آن گیر می کند. برای از بین بردن چیزهایی که در آن گیر کرده ، چند تکه نان را به دستگاه کوچک، بریزید، سپس می بینید قهوه به نان چسبیده!
55 - میوه و سبزیجات بدون مواد شیمیایی
میوه و سبزیجات را از مواد شیمیایی پاک کنید . اسکراب تازه تولید شده از مخلوط جوش شیرین و آب برای از بین بردن جرم و ماسه، و سموم استفاده کنید.
تمیز کردن مایکرو فر یکی از نکات مهم خانه داری
56 - مایکروفر را بدون زحمت تمیز کنید
اسفنج را در آب خیس کنید، آن را در مایکروویو بگذارید و آن را یک دقیقه در اطراف صفحه گردون قرار دهید . این کار، همه چیزهایی که داخل مایکروویو وجود دارد، نابود می کند (آن را آسانتر می کند تا بعدا پاک شود) به علاوه کمک می کند تا اسفنج ضد عفونی شود!
57 -براق کردن کتری برقی
آهک اغلب روی کتری های برقی، و سایر ابزارهای آشپزخانه فلزی ساخته می شود. برای اینکه آنها را شفاف و درخشان کنید آنها با یک بخش سرکه و آب لایه برداری کنید . البته اگر هیچ المنت الکتریکی ندارد فلز را در محلول بشویید و کتری را با آب سرکه پر کنید و بگذارید به مدت یک شب بماند.
58 -نو شدن قاشق های چوبی
وقتی قاشق های چوبی دقیقا مانند روز اول به نظر نمی رسد آنها را در یک طرف آب جوش داده و بگذارید زیر نور خورشید خشک شود.
نو کردن قاشق چوبی یکی از نکات مهم خانه داری
59 -نو شدن تخته گوشت
تخته برش چوبی را با نمک کمی تمیز کنید و با نیمی لیمو تمیز ذرات غذا و بوی غذا را از بین ببرید . به تخته روغن مواد معدنی بمالید ( آن را در یک فروشگاه سخت افزار پیدا کنید )
60 - مراقبت از ترکیب همه چیز
دو تخته برش داشته باشید - یکی برای گوشت خام، یکی برای هر چیز دیگر. این کار به جدا کردن آب میوه و سبزیجات خام از گوشت کمک می کند و شما خانواده تان را از آلودگی متقابل ایمن نگه می دارد. اگر بلند پروازانه تر هستید، دو تخته رنگ مختلف بخرید ، بنابراین هیچ سردرگمی وجود ندارد.
61 - دستور العمل ها را تمیز نگه دارید
دستور غذا یا کتاب آشپزی را داخل کابینت آشپزخانه بگذارید . لپ تاپ یک ابزار موثربرای پر کردن کتاب های آشپزی سنگین تر از فضای کاری خود هستند.
62 -خشک نگه داشتن اسفنج
از کلیپس برای نگه داشتن اسفنج استفاده کنید تا زودتر خشک شود کاهش رطوبت اسفنج یعنی کاهش رشد جرم ، باکتری ،قارچ
خشک نگه داشتن اسفنج یکی از نکات مهم خانه داری
63- کاهش لغزش تخته گوشت
دستمال مرطوبی را روی تخته پهن کنید تا از لیز خوردن مواد جلوگیری کنید.
64 -لبه های تیز چاقو را ببندید
هنگام نگه داشتن چاقوها در کشو، مراقب باشید با چاقو دست را نبرید علاوه بر ثابت نگه داشتن آن هنگامی که کشو باز است . بستن چاقو یا همچنین خالی کردن تیغه ها)ضروری است.
تیز کردن چاقو یکی از نکات مهم خانه داری
65 -چاقوها را تیز کنید
چاقو ها را در جا چاقویی سر وته نگه دارید تا از آسیب آنها جلوگیری کنید. پس از خرد کردن، با پشت چاقو مواد غذایی را داخل ظرف یا کاسه منتقل کنید کشیدن روی تخته با تیغه باعث می شود سریع ترکند شود. حتما بچه ها را مراقب باشید.
66 - یاد بگیرید آتش را سریع خاموش کنید
قبل از توقف آتش سوزی ریختن جوش شیرین به آتش سوزی الکتریکی یا چربی برای خاموش کردن آن موثر است زیرا جوش شیرین وقتی حرارت می بیند کربن دی اکسید آزاد می کند تا آتش خاموش شود.