مواد لازم آبگوشت گیاهی
- گندم : 4/1 پیمانه
- نخود ، لوبیا چیتی وسفید : 1 پیمانه
- پیاز متوسط : 2 عدد
- سیب زمینی متوسط : 4 عدد
- سویا :2/1 پیمانه
- رب : 3 قاشق غذاخوری
- روغن : 3 قاشق غذا خوری
- نمک: 2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 8/1 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی :4 عدد
- کره: 100 گرم
- آب :8 پیمانه
- زرد چوبه :1 قاشق چایخوری
- دارچین :1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آبگوشت گیاهی
ابتدا باید نخود، لوبیای سفید و لوبیای چیتی را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم زودتر پخته شوند و هم نفخشان گرفته شود. گندم را هم چند ساعت خیس دهید. بعد گندم و حبوباتتان را جدا گانه حدود 2 تا 3 ساعت بپزید.
در این فاصله سویا را هم با کمی نمک و آب ولرم به مدت 1 ساعت خیس کنید و بعد آن را آبکش کنید تا آب و نمک اضافه آن کشیده شود.
پس از اینکه آب سویا گرفته شد آن را با مقداری کره تفت دهید.در هنگام تفت سویا به آن کمی نمک ، فلفل سیاه ،مقداری زعفران آب شده ، دارچین ،پیاز سرخ شده و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی را پوست بکنید و چند تکه کنید و به همراه گوجه فرنگی پوره شده ، لیمو عمانی و 8 پیمانه آب به سویای تفت داده شده اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.
بعد گندم و حبوبات پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا همه مواد به آرامی کنار هم بپزند و به اصطلاح جا بیفتند.
آب گوشت آماده شده را در هنگام سرو کردن بکوبید . یعنی آب آن را جدا کنید و بقیه محتویات را با گوشت کوب بکوبید و در کنار سبزیجات ،ترشی و نان داغ میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت گیاهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آبگوشت گیاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .