روش خشک کردن بادام تازه در منزل
در اواسط مردادماه پوست بادام شروع به تغییر رنگ کرده و بادام از نظر شکل، اندازه، میزان مغز و طعم کامل و پوست آن شروع به باز شدن می کند. باز شدن پوست بادام به این معناست که زمان چیدن و جدا کردن آن از لایه محافظ رسیده و بادام دیگر نیازی به این پوست ندارد.
بسیاری از افراد مایلند که بادام با پوست سبز بخرند، اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، این بخش از پلاس وی را مطالعه نمایید تا با روش خشک کردن بادام تازه آشنا شوید.
چگونه بادام تازه را خشک کنیم؟
برای خشک کردن بادام تازه مراحل زیر را انجام دهید:
- بادام هایی را بخرید که پوست آن ها قاچ خورده باشد.
- سپس بادام ها را با پوست روی ملحفه روی سطح زمین و در سایه و مکانی خشک که هوا جریان دارد، پهن کنید.
- سعی کنید بین بادام ها فاصله باشد و از قرار دادن بادام ها در کنار هم خودداری کنید چون ممکن است باعث کپک زدن آنها شود.
- روزی چند بار بادام ها را جابه جا کنید تا همه اطراف بادام به صورت یکسان خشک شوند.
- بادام ها را چند روزی در این وضعیت قرار دهید تا پوست آنها کاملا خشک شود.
- زمانی که بادام ها کاملا خشک شدند، آن ها را در یک کیسه ی توری مانند یا پارچه ای بریزید و انبار کنید.
- بادام ها را در مکانی خشک و خنک قرار دهید.
- گردوها برای یک تا دو سال می توانید نگهداری کنید.
نکات مهم
- شما می توانید پوست بادام را جدا کرده و بعد از پوست گیری در آفتاب ملایم خشک کنید.
- بهتر است بادام ها را زیر آفتاب خشک نکنید و مکان خشک نمودن بادام ها هم سایه و هم کمی آفتاب باشد.
- برای اینکه بدانید چه زمانی بادام ها خشک شده، یکی از بادام ها را بشکنید، اگر کاملا خشک شده بود آن را در جایی خنک و تاریک در سبد یا توری های پلاستیکی نگهداری کنید.
- اگر خشک نشده بودند اجازه بدهید تا کاملا خشک شوند زیرا نم دار جمع کردن بادام ها باعث کپک زدن مغز بادام و فاسد شده آن ها می شود.
مزایای خرید بادام تازه با پوست سبز
- دسترسی مستقیم به مغز بادام تر وتازه
- بهتر بودن طعم مغز بادام باپوست
- به صرفه تر و ارزان بودن آن از بادام خشک
- استفاده از پوست سبز آن در مصارف خاص