مواد لازم برای استیک با چاشنی سرکه و زیتون
- گوشت راسته گوساله :600 گرم
- سرکه:3 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون :¼ پیمانه
- پیاز قرمز ریز خرد شده :½ پیمانه
- سیر ریز شده :2 حبه متوسط
- زیتون سبز :1/4 پیمانه
- پرتقال :یک عدد
- جعفری تازه درشت خرد شده :¼ پیمانه
- عسل :یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان دلخواه
طرز تهیه استیک با چاشنی سرکه و زیتون
ابتدا گوشت را بوسیله بیفتک بکوبید تا ضخامت آن به اندازه 2.5 سانتی متر باشد.استیک را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کرده و در روغن سرخ کنید. هر دو طرف آن را خوب سرخ و برشته کنید.
سپس در یک ظرف دیگر قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید.در این فاصله چاشنی را آماده کنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کنید . پرتقال را پوست گرفته و خرد کنید. جعفری را هم خرد کنید.هسته زیتون را خارج کرده و در مقداری نمک بخوابانید. سپس آن را به شکل حلقه ای برش بزنید. همه مواد را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر عسل و سرکه را مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل بریزید. روغن را کم کم افزوده و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.استیک بر خلاف بافت آن برش بزنید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک با چاشنی سرکه و زیتون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
استیک با چاشنی سرکه و زیتون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .