مواد لازم اسفناج سرخ شده و تخم مرغ
- اسفناج تازه:220 گرم
- تخم مرغ:2 عدد
- قارچ بزرگ:3 عدد
- پیاز خرد شده: نصف پیمانه
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- نمک و پودر فلفل سیاه:مقداری
طرز تهیه اسفناج سرخ شده و تخم مرغ
اسفناج ها را پس از شستن و خشک کردن خرد کنید و به قطعات 2 سانتی ببرید.قارچ ها را هم به صورت درشت خرد کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا گرم شود.
بعد پیاز و قارچ را داخل آن بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
بعد از تفت پیاز، برگهای اسفناج خرد شده را هم داخل پیاز و قارچ تقت دهید تا یکی دو دقیقه اسفناج ها تفت بخوردند وکمی نمک و فلفل روی آن ها بپاشید.
حرارت زیر تابه را کم کنید و مخلوط تفت داده شده را در تمام سطح تابه پخش کنید و بعد تخم مرغ ها را وسط مخلوط بشکنید .
و در ظرف را ببندید و منتظر بمانید تا حدود 3 تا 4 دقیقه سفیده تخم مرغ کاملا پخته شود .
نکات تکمیلی در مورد اسفناج سرخ شده
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
اسفناج سرخ شده را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .