مواد لازم برای اسنک مخلوط کاراملی
- جوش شیرین :1/2 قاشق چایخوری
- وانیل :2 قاشق چایخوری
- شربت ذرت :1/2 فنجان
- کره :115گرم
- شکر قهوه ای :200گرم
- بادام زمینی تست شده :2 فنجان
- کورن فلکس :2 فنجان
- پاپ کورن :7 فنجان
طرز تهیه اسنک مخلوط کاراملی
بادام زمینی ، پاپ کورن و کورن فلکس را در یک ظرف چرب شده مخلوط کنید .
سپس شکر قهوه ای ، کره و شربت ذرت را با هم در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیایند.
بدون اینکه مایه را هم بزنید اجازه دهید تا 8 دقیقه بجوشند و به رنگ کهربایی در بیایند.
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله جوش شیرین و وانیل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا آرام آرام کف کنند و بعد این شربت را روی مخلوط بادام زمینی بریزید و کاملا هم بزنید.
مواد ترکیب شده را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید و داخل فر با دمای 130 درجه سانتی گراد و به مدت 45 دقیقه قرار دهید و هر یک ربع یکبار آن را هم بزنید .
بعد از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن در ظرف های در دار و جای خنک نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسنک مخلوط
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 55دقیقه میباشد .
اسنک مخلوط را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .