طرز تهیه کتلت عدس برای کوچولوها
کودکان معمولا غذاهایی که به راحتی می توانند آن را با دست برداشته و بخورند را دوست دارند. کتلت عدس یکی از بهترین و مقوی ترین غذاها برای کودکان است که خوردن آن برای کودکان آسان و راحت است. این غذا برای کودکانی که طعم گوشت را دوست ندارند، مناسب بوده چرا که عدس خونساز است و پروتئین فراوانی دارد. در این بخش از نمناک طرز تهیه کتلت عدس برای کوچولوها را آموزش می دهیم.
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
عدس ریز | 3/4 لیوان |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیب زمینی | 1 عدد |
آرد سوخاری | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت عدس
- عدس را بشویید و چندساعت خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.
- عدس را با سیب زمینی درون قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا بپزد.
- بعد از پخت کامل عدس و سیب زمینی را با کمک آسیاب یا چرخ گوشت خوب له کنید تا خمیری شکل شود.
- پیاز را هم پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آبش را گرفته تا باعث وا رفتگی کتلت عدس نشود.
- داخل یک کاسه عدس چرخ شده را به همراه پیاز و نمک و زرد چوبع ریخته و هم بزنید.
- تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید.
- در انتها پودر سوخاری یا سویق را اضافه کنید.
- داخل تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود.
- سپس با قاشق مقداری از مواد کتلت را برداشته و داخل روغن بریزید و سرخ کنید.
- بعد از سرخ شدن کتلت عدس را روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکات مهم
- اضافه کردن ادویه به این کتلت بستگی به سن کودک شما دارد.
- برای کودک بالای یک سال می توان از ادویه زردچوبه و نمک به مقدار کم استفاده کرد.
- برای مقوی تر شدن کتلت عدس از سویق عدس استفاده کنید.
- طبق اصلاحیه جدید تغذیه تکمیلی استفاده از زرده و سفیده تخم مرغ از 8ماهگی با تست حساسیت مجاز است.
- کتلت عدس ارزش غذایی بالایی دارد و برای بچه هایی که گوشت نمیخورند، جایگزین خوبی می باشد.
- عدس خونساز بوده و پروتئین بالایی دارد.
- این کتلت برای بچه هایی که به پروتیین گاوی حساسیت دارند، کاملا مناسب است.
*** در تهیه این غذا حتما به سن کودک توجه کنید، مصرف ادویه ها و تخم مرغ برای کودکان زیر 8 ماه مناسب نمی باشد.