مواد لازم برای اسکرامبلد اِگ
- تخم مرغ :4 عدد
- کره :15 تا 30 گرم
- نمک :به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده) :به مقدار لازم
- خامه :4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه اسکرامبلد اِگ
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با هم زن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم کاملا مخلوط شوند.بعد به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.بعد تخم مرغ های زده شده را داخل آن بریزید .
بایک قاشق چوبی مواد را به صورت دورانی از کنار تابه به سمت وسط آن ببرید و حدود 2 دقیقه این کار را به آرامی دامه دهید.
وقتی تخم مرغ پخت تابه را از روی حرارت بردارید و خامه را بلافاصله به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.سپس اسکرامبلد اگ را سرو کنید.
نکته
برای به دست آوردن بافت درشت تر، اجازه دهید تکه های تخم مرغ، بسته شده و کاملاً شکل بگیرند و برای تشکیل شدنِ بافت نرم و خامه ای، مخلوط را بیشتر هم بزنید.
نکات تکمیلی در مورد اسکرامبلد اِگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
اسکرامبلد اِگ را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .