مواد لازم برای املت فرانسوی
- تخم مرغ : 3 عدد
- کره : 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل : به اندازه
طرز تهیه املت فرانسوی
برای درست کردن این املت تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تند هم بزنید تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوند.
سپس تابه ای را روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا کره کف کند و کفش بخوابد.
با تکان دادن تابه تمام دیواره و سطح تابه را چرب کنید در این زمان مایه املت را در تابه بریزید.
وقتی مایه در تمام قسمت تابه پخش شد. دسته تابه را با دست چپ بگیرید و با سرعت عمل بالا و حرکات منظم تخم مرغ را به عقب و جلو حرکت دهید تا به تابه نچسبد.
در همین زمان با دست دیگر و با چنگال املت را جا به جا کنید تا تمام قسمت آن بپزد.
در کل تمام این مراحل فقط یک دقیقه طول میکشد و تخم مرغ در مدت کوتاهی بسته میشود.پس از پخته شدن املت ، تابه را کج کنید و با چنگال یک طرف املت را روی طرف دیگر آن برگردانید. املت لول شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با نان برشته نوش جان کنید
نکات
- در تهیه این املت میتوانید از گوشت ، مرغ، قارچ ،ورقه های کالباس یا سوسیس و یا پنیر هلندی رنده شده هم لای آن استفاده کنید. البته این مواد باید گرم و تفت داده شده باشند و قبل از اینکه یک طرف املت را به طرف دیگر آن برگردانید این مواد اضافه شده را لای املت قرار دهید.
- همچنین می توانید برای اینکه املت زود سرد نشود ظرف سرو آن را گرم نگه دارید.
نکات تکمیلی در مورد املت فرانسوی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2دقیقه میباشد .
املت فرانسوی را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .