وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

باقالاپلو با گوشت | طرز تهیه “باقالاپلو با گوشت” بره

باقالاپلو با گوشت | طرز تهیه “باقالاپلو با گوشت” بره

“باقالاپلو با گوشت” غذای محبوب اغلب ایرانی هاست. یک باقالا پلوی خوش طبخ با کمتر غذایی قابل مقایسه است.

مواد لازم باقالاپلو با گوشت بره

  • ماهیچه گوسفندی :نیم کیلو
  • باقالای سبز ایرانی :  400 گرم
  • برنج ایرانی :1 کیلو گرم
  • شوید تازه یا خشک :300 گرم
  • پیاز :3 عدد
  • زعفران :1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • روغن :به مقدار کافی
باقالاپلو با گوشت بره

طرز تهیه باقالاپلو با گوشت بره :

برنج را بشویید و به مدت 3 الی 4 ساعت در آب ولرم به همراه سنگ نمک خیس دهید.

چربی ماهیچه را بگیرید و به همراه پیاز در کمی روغن سرخ کنید.وقتی رنگ ماهیچه ها تغییر کرد.به آن مقداری آب ، نمک و فلفل  اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا ماهیچه ها کم کم بپزند.

شوید را هم پاک کنید و خرد کنید .بعد قابلمه ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. برنج را از آب و نمک جدا کنید و داخل آب جوش بریزید تا مغز برنج نیمه پخت شود.

دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید.باقالا را به آن اضافه کنید و به آرامی برنج را آبکش کنید.

داخل قابلمه ای که میخواهید برنج را در آن دم کنید مقداری آب و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب و روغن داغ شوند.

بعد برنج و باقالا و شوید را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ابتدا متوسط کنید تا برنج بخار کند و بعد حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.

بعد از اینکه برنج دم کشید ، مقداری از آن را با زعفران مخلوط کنید و برنج را داخل دیس بکشید. گوشت ماهیچه را هم میتوانید روی برنج و یا جداگانه کنار برنج بکشید.

تهیه باقالاپلو با گوشت بره

نکات تکمیلی در مورد باقالاپلو با گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
باقالاپلو با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع