مواد لازم باقالاپلو با گوشت بره
- ماهیچه گوسفندی :نیم کیلو
- باقالای سبز ایرانی : 400 گرم
- برنج ایرانی :1 کیلو گرم
- شوید تازه یا خشک :300 گرم
- پیاز :3 عدد
- زعفران :1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- روغن :به مقدار کافی
طرز تهیه باقالاپلو با گوشت بره :
برنج را بشویید و به مدت 3 الی 4 ساعت در آب ولرم به همراه سنگ نمک خیس دهید.
چربی ماهیچه را بگیرید و به همراه پیاز در کمی روغن سرخ کنید.وقتی رنگ ماهیچه ها تغییر کرد.به آن مقداری آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا ماهیچه ها کم کم بپزند.
شوید را هم پاک کنید و خرد کنید .بعد قابلمه ای را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. برنج را از آب و نمک جدا کنید و داخل آب جوش بریزید تا مغز برنج نیمه پخت شود.
دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید.باقالا را به آن اضافه کنید و به آرامی برنج را آبکش کنید.
داخل قابلمه ای که میخواهید برنج را در آن دم کنید مقداری آب و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب و روغن داغ شوند.
بعد برنج و باقالا و شوید را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ابتدا متوسط کنید تا برنج بخار کند و بعد حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
بعد از اینکه برنج دم کشید ، مقداری از آن را با زعفران مخلوط کنید و برنج را داخل دیس بکشید. گوشت ماهیچه را هم میتوانید روی برنج و یا جداگانه کنار برنج بکشید.
نکات تکمیلی در مورد باقالاپلو با گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
باقالاپلو با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .