روش تهیه بامیه مرغ
بامیه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و فینگر فودی می باشد که مانند کوکو و کتلت مرغ است ولی با این تفاوت که با نان باگت و شیر تهیه می شود. در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کوکو بامیه یا همان بامیه مرغ آشنا کنیم
مواد لازم بامیه مرغ:
- سینه مرغ :1 عدد
- نان باگت :2 عدد
- شیر : 1 فنجان
- تخم مرغ :2 عدد
- تره :1 پیمانه
- پیاز:1 عدد متوسط
- آرد سوخاری : به میزان لازم
- نمک ، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
- روغن : به میزان کافی
طرز تهیه بامیه مرغ
مرحله اول:
برای پختن بامیه مرغ ابتدا نان ها را داخل ظرف شیر فرو کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
مرحله دوم:
بعد مرغ را با مقداری آب ، پیاز ، نمک ، فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
وقتی پخت آن را ریشریش کنید.
مرحله سوم:
در کاسه ای خمیر نان آماده شده را بریزید و به آن کمکم مرغ ریشریش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سفت نشوند.
مرحله چهارم:
تخم مرغ ها را هم بشکنید و به خمیر و مرغ اضافه کنید.
مواد را کاملا هم بزنید تا به خورد هم بروند.
مرحله پنجم:
در مرحله آخر تره خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست به شکل دلخواه در بیاورید. بعد در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.
اگر میزان شیر برای خمیر کردن نان کافی نبود باید شیر بیشتری استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد بامیه مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بامیه مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .