مواد لازم باگت تخم مرغ
- تخم مرغ زده شده : 10 عدد
- سوسیس : به مقدار لازم
- ریحان خرد شده : 1/4 لیوان
- پیازچه نصف شده : نصف لیوان
- پنیر موزارلا خرد شده : یک و نیم لیوان
- فلفل دلمه ای زرد یا قرمز شیرین، خرد شده : 1 عدد متوسط
- خامه ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه ی سبک :2/3 لیوان
- نان ساندویچی یا باگت ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) : 2 عدد 450 گرمی
- نمک : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه باگت تخم مرغ
ابتدا فر را با حرارت 176 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
سپس یک ورق شیرینی پزی روی یک سطح صاف پهن کنید و با یک چاقوی دندانه دار بالای نان ها را به اندازه یک سانت از بالا ببرید. بعد با انگشت یا یک قاشق کوچک محتویات داخل نان را بیرون بیاورید و روی ورق شیرینی پزی بریزید.
سوسیس ها را ریز خرد کنید.
سپس در یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس ها را ریز خرد کنید و به همراه فلفل شیرین به مدت 8 دقیقه در روغن تفت دهید. تا فلفل ها نرم و ترد شوند و سوسیس ها پخته شوند و در آخرین دقایق پخت هم پیازچه ها را اضافه کنید و تفت کوچکی بدهید.
تابه را از روی حرارت بردارید و روغن داخل آن را بگیرید .
در یک ظرف دیگر تخم مرغ زده شده را با به همراه ریحان و خامه زده شده و مقداری نمک با یکدیگر مخلوط کنید و با مخلوط سوسیس پخته شده و 1 لیوان پنیر ترکیب کنید. سپس مخلوط ترکیب شده را به آرامی داخل نان های خالی شده بریزید و نصف لیوان پنیر باقی مانده را روی نان ها بریزید. و نان ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر با حرارت 70 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تخم مرغ ها بپزند.
بعد از آماده شدن باگت ها آنها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا 5 دقیقه خنک شود. بعد باگت ها را با چاقوی دندانه دار به اندازه های دلخواه قطعه قطعه کنید.
نکات تکمیلی در مورد باگت تخم مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
باگت تخم مرغ را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .