مواد لازم برای کارامل میانی
- شکر:1 فنجان
- کره:8 ق غ
- سیروپ ذرت :3 ق غ
- خامه قنادی :یک سوم فنجان
- وانیل :1 ق چ
- نمک دریا :سه چهارم ق چ
مواد لازم برای براونی گردویی
- پودر کاکائو : سه چهارم فنجان
- آرد :سه چهارم فنجان
- نمک:یک چهارم ق چ
- کره :8 ق غ
- شکر: نصف فنجان
- شکر قهوه ای :نصف فنجان
- تخم مرغ :2 عدد
- عصاره وانیل :1 ق چ
- روغن مایع:2 ق غ
- گردوی خرد شده:1 و نیم فنجان
طرز تهیه براونی گردویی با سس کارامل
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود، سپس شکر را افزوده و اجازه دهید برای 6 الی 8 دقیقه بجوشد و رنگ آن کاراملی شود.
حالا شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در این مرحله سیروپ ذرت را بریزید و مواد را مخلوط کنید و شعله را دوباره روشن نمایید و اجازه دهید مواد شروع به جوشیدن کند.
تابه را از روی حرارت بردارید و نمک و وانیل را بریزید و هم بزنید و کناری بگذارید تا کمی خنک شود. در این میان براونی گردویی را به روش زیر درست کنید.
شکر و کره را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شده و به رنگ کرمی درآید.
در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر کدام را برای چند ثانیه خوب بزنید تا با مواد ترکیب شوند.
حالا وانیل را بریزید و هم بزنید، در مرحله بعد آرد ، نمک و کاکائو را افزوده و هم بزنید تا خمیر درست شود.
در آخر روغن مایع را بیافزایید و خمیر را مخلوط کنید تا یکدست شود، یک سینی 20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.
یک چهارم از خمیر را داخل سینی بریزید و خوب پخش کنید، سپس کارامل را بریزید و گردوها را روی آن بپاشید و کمی فشار دهید تا داخل کارامل فرو رود.
در آخر باقی خمیر را بریزید و سینی را برای نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا براونی گردویی بپزد.
نکات تکمیلی در مورد براونی گردویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
براونی گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .