مواد لازم برای برگر سالمون یونانی
- لیموترش:یک عدد
- فیله بدون استخوان سالمون :600 گرم
- تخم مرغ :یک عدد
- پیازچه خرد شده :دو عدد
- برگ های تازه آویشن:دو قاشق غذاخوری
- نان ساندویچی سفید :نصف یک عدد
- نمک :نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه:¼ قاشق چایخوری
- ماست یونانی کم چرب :نصف پیمانه
- خیار خرد شده:نصف پیمانه
- نان همبرگر :4 عدد
- برگ تازه کاهو:4 عدد
- آویشن تازه :مقداری
طرز تهیه برگر سالمون یونانی
ابتدا پیازچه و سالمون را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید، سپس نیمی از نان ساندویچ را خرد کرده و اضافه نمایید.
در ادامه پوست یک عدد لیمو را رنده کرده و نیمی از آن را داخل مواد بریزید و دستگاه را روشن کنید.
در ادامه کمی نمک و فلفل بزنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، مایه همبرگر را به کاسه ای منتقل کرده و کمی ورز دهید.
سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل یک همبرگر درآورید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، سپس برگرها را داخل تابه بچینید و خوب سرخ کنید.
در این فاصله آب لیمو را گرفته و به همراه خیار، پوست لیموی باقی مانده، نمک و فلفل مخلوط نمایید.
داخل هر نان ابتدا یک برگ کاهو قرار داده و روی آن یک برگر سالمون بگذارید و سس خیار را روی آن بریزید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد برگر سالمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
برگر سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .