مواد لازم بلغور پلو
- بلغور درشت، شسته شده :2 فنجان
- گوجه فرنگی ، نگینی خرد شده :3 عدد
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک، خرد شده :2 عدد
- رب فلفل چیلی ترکی :یک قاشق چایخوری
- عصاره مرغ :یک لیتر
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه بلغور پلو
قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس پیاز را به همراه گوجه فرنگی و رب فلفل چیلی و مقداری نمک و فلفل در روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز و گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند.
سپس بلغور را به همراه عصاره مرغ به آنها اضافه کنید و بعد از بجوش آمدن مواد ، حرارت زیر آنها را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا به مدت یک ربع تا 20 دقیقه همه مواد با هم بجوشند و عصاره مرغ جذب بلغور شود.
این غذای محلی خیلی فوری آماده می شود
نکات تکمیلی در مورد بلغور پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بلغور پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .