وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

بلغور پلو | طرز تهیه “بلغور پلو”

بلغور پلو | طرز تهیه “بلغور پلو”

“بلغور پلو” یکی از غذاهای محلی محبوب استان خراسان جنوبی است.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

 مواد لازم بلغور پلو

  • بلغور درشت، شسته شده :2 فنجان
  • گوجه فرنگی ، نگینی خرد شده :3 عدد
  • روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک، خرد شده :2 عدد
  • رب فلفل چیلی ترکی :یک قاشق چایخوری
  • عصاره مرغ  :یک لیتر
  • نمک و فلفل :  به مقدار لازم
پلو 

طرز تهیه بلغور پلو

قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس پیاز را به همراه گوجه فرنگی و رب فلفل چیلی و مقداری نمک و فلفل در روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز و گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند.

سپس بلغور را به همراه عصاره مرغ به آنها اضافه کنید و بعد از بجوش آمدن مواد ، حرارت زیر آنها را کم کنید و در قابلمه را ببندید  تا به مدت یک ربع تا 20 دقیقه همه مواد با هم بجوشند و عصاره مرغ جذب بلغور شود.

این غذای محلی  خیلی فوری آماده می شود

بلغور پلو

نکات تکمیلی در مورد بلغور پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بلغور پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع