وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

بهترین خورنی ها برای سرکوب هوس شیرینی

بهترین خورنی ها برای سرکوب هوس شیرینی

علاقه شدید به خوردن محصولات فرآوری شده شیرین مزه و از این قبیل خوراکی ها در طول روز ریشه در میل درونی دارد ، اگر چنین هستید نگران و برای سرکوب هوس شیرینی دست به کار شوید.

سرکوب هوس شیرینی با تغییرات درست در تغذیه

آیا میدانستید قندها اعتیاد آور هستند و نه تنها باعث می شود که بیشتر هوس شکر کنید بلکه میل به خوردن غذا های ناسالم را هم بالا میبرد. خوردن بیش از حد قند باعث خستگی سیستم ایمنی ضعیف و آماس مفاصل می شود و همین طور مصرف بیش از حد آنها میزان قند خون را نامتعادل می سازد پس باید هرچه سریعتر راهی برای سرکوب هوس شیرینی به کار گیرید.

واقعیت جالب

در بسیاری از موارد شکر باعث دیابت نمی شود بلکه خوردن محصولات حیوانی که حاوی چربی و هورمون هستند و فرآورده های تولید شده با قند مصنوعی باعث دیابت می شود که برای جلوگیری از این مشکل در این بخش از سلامت پلاس وی چند خوردنی طبیعی و قوی برای کنترل این اختلال تغذیه ای به شما معرفی خواهیم کرد.

سرکوب هوس شیرینی با کتانجک ، سبزی پرخاصیت دریایی

خوردن مواد قندی با تقلیل مواد معدنی مقابل سلامتی بدن عمل میکند. بهتر است که سبزیجات دریایی مثل اسپرولین و کتانجک که حاوی مواد معدنی فراوانی هستند را مصرف کنید.

برای این منظور مقداری از اسپرولین را داخل اسموتی خود ترکیب کرده و میل کنید. مواد قندی مصنوعی زیادی در برنامه غذایی شما وجود دارد که برای سلامتی مضر است . از استویا استفاده کنید زیرا کالری ندارد اما موجب تنظیم قند خون می شود.

برای سرکوب هوس شیرینی از خوردن غذاهای فرآوری شده اجتناب کنید

مهمترین کاری که می توانید برای از بین بردن میل به قندها انجام دهید ، اجتناب از مصرف غذاهای فرآوری شده است؛ غذاهای فرآوری شده که همان غذاهای قندی هستند مثل هروئین و کوکائین اعتیاد آور است ، چرا که وقتی این غذاها را می خورید سطح دوپامین به سرعت بالا می رود و احساس خوبی به فرد می دهد که باعث اعتیاد به مصرف قند ها می شود.

سرکوب هوس شیرینی

نسخه گیاهی و خانگی برای سرکوب هوس شیرینی

مواد اولیه :

  • نصف فنجان روغن نارگیل
  • 2 قاشق چای خوری عصاره نعنا

روش تهیه :

روغن نارگیل را به روش بن ماری ذوب کنید. وقتی روغن ذوب شد عصاره نعنا را با آن ترکیب کنید و بعد از روی حرارت بردارید و داخل جایخی بریزید. اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه داخل فریزر بماند. وقتی هوس شیرینی کردید از آن استفاده کنید.

روغن نارگیل

سرکوب هوس شیرینی در روزهای قرنطینه

از وقتی که قرنطینه شدن و ماندن در خانه را تمرین می کنید ناگهان متوجه می شوی که به شکلی عجیب تمایل به خوردن شیرینی جات پیدا کرده اید. خانم های خانه وقت خود را با شیرینی پزی و پر کردن اوقا فراغت اعضای منزل پر می کنند. در گذشته خواب سنگین اما راحتی داشته اید اما در این دوران دچار اختلال در خواب شده اید. مانند یک نوزاد ساعت خوابتان زیاد اما در تعداد دفعات بیشتر شده است ، و هنگام مبیداری تمایل زیادی به مصرف کربوهیدراتها دارید.

این تمایل شدید به خوردن کربوهیدراتها دلیل علمی دارد .کم خوای موجب اختلال در عملکرد سیستم اجدادی اندوکانابینویید می شود، سیستمی که وظیفه تنظیم ترشحات داخلی، اشتها، متابولیزم و موارد دیگر را به عهده دارد. با این شرایط تمایل فرد به شیرینی جات ، غذاهای چرب و سرشار از نشاسته بیشتر می شود.

متخصصان عصب شناسی با تحقیق بر روی رابطه میان سیستم مغز و رفتارهای انسانی دریافته اند که زمانی که انسان از خواب محروم می شود یقینا هوس خوردن هویج را ندارند بلکه به طور برعکس میل آنها به خوردن مواد غذایی شیرین ، شور و انواع نشاسته بیشتر می شود.

سرکوب هوس شیرینی

استرس مزمن به طور دائم در محیط اطراف زندگی موج می زند که ممکن است یکی از مشکلات در زمینه خواب باشد. کم خوابیدن ، عدم کیفیت خواب و بیدار شدن به دفعات بیانگر عمق نگرفتن خواب است . خواب عمیق نوعی از خواب است که بدن و مغز شما برای احیای مجدد خود بدان نیازمند است.

براساس تحقیقات ، مغز انسان زمانی که فرد به خواب عمیق فرو می رود به دستور می دهد که ترشح هورمون های استرس به ویژه کورتیزول را کاهش دهد. بدون این سیگنال های شیمیایی، بدن به تولید هورمون های استرس ادامه می دهد و سطح استرس در اوایل بعد از ظهر و عصر درست زمانی که بدن به آرامش احتیاج دارد تا خود را برای خواب شب آماده کند، به اوج خود می رسد. استرس زیاد موجب به هم ریختن خواب شب می شود و روز بعد سطح استرس در اثر کمبود خواب به هم می ریزد و به همین ترتیب این چرخه ادامه پیدا می کند.

سرکوب هوس شیرینی

کره خوری در دوران قرنطینه

کمبود خواب روی سیستم اندوکانابینویید نیز تاثیر می گذارد که تاثیری مانند ماده فعال ماریجوانا بر این پایانه های عصبی دارد. زمانی که شخص ماریجوانا مصرف می کند، میل به خوردن غذاهای چرب و شیرین پیدا می کند که در اصطلاح به آن کره خوری گفته می شود. انسان با تزریق ترشحات غدد درونی به قسمت های خاصی از مغز حیوانات می تواند آنها را مجبور به خوردن خوراکی های خوشمزه و خاص کند. پس از تزریق حیوانات ساکرز را بیشتر از ساخارین انتخاب می کنند در حالیکه هر دو طعمی برابر دارند و تنها تفاوت میان آنها در کالری بیشتر ساکارز است.

توصیه های مهم در این شرایط قرنطینه

البته پیدا کردن راه حل راحت تر از عمل به آن است مخصوصا در زمانی که یک شرایط همگانی در کل دنیا پدید آمده باشد. راه حل ساده این است که سطح استرس را کاهش دهید تا خواب بهتری داشته باشید و میل شما به خوردن شیرینی و چربی کمتر شود.

دم و بازدم عمیق انجام دهید و قبل از خواب ، یوگا و مدیتیشن کنید. زیرا این ورزش ها شامل تنفس و تمرین های مقاومتی هستند که برای خواب مناسب بسیار مفید هستند.

ورزش کردن حتی به صورت سبک مانند پیاده روی در بهبود کیفیت خواب بسیار موثر هستند اما نباید در ساعات نزدیک به زمان خواب ، ورزش های سنگین انجام دهید.

دمای خنک اتاق و تاریکی آن موجب می شود که بهتر و راحت تر بخوابید. پس قبل از خواب ، دمای اتاق و روشنایی آن را کنترل کنید. دمای مناسب 15-20 درجه سیلسیوس است.

برای خواب خود یک برنامه منظم داشته باشید یعنی سر ساعت مشخص بخوابید و در یک ساعت معین بیدار شوید. این کار موجب تمرین دادن مغز می شود تا آمادگی لازم برای خواب را داشته باشد.

سرکوب هوس شیرینی

اگر ممنوعیتی وجود نداشته باشد هر روز به مدت 15 تا 20 دقیقه در هوای بیرون از منزل قدم بزنید ، زیرا نور خورشید ساعت بدن و ریتم شبانه روزی را تنظیم می کند.

قبل از خوب برخی از امور را به طور منظم انجام دهید مثلا گرفتن دوش آب گرم یا مطالعه کتاب. قبل از خواب از موبایل ، تبلت ، لپ تاپ و تلویزیون استفاده نکنید زیرا نور آبی این وسایل تنظیم خواب را به هم می ریزد.

تمرینهای کششی انجام دهید. تحقیقات انجام شده در سال 2019 پیرامون بی خوابی نشان می دهد که افرادی که قبل از خواب تمرین های کششی انجام داده بودند ، خواب بهتری را تجربه کرده اند.

قبل از خواب تمرین های ریلکس عضلانی را امتحان کنیدو هر روز عمق آن ها را افزایش دهید. در این نوع تمرینها ، گروهی از عضلات منقبض و منبسط می شود تا امواج آرامش را جذب کنند. از شصت پا شروع کرده و آرام آرام بالاتر بیایید.

بعد از ساعت 3 بعد از ظهر از نوشیدن مایعات کافئین دار مانند چای سیاه ، چای سبز و قهوه خودداری کنید. استفاده از دمنوش های گیاهی مانند چای بابونه برای داشتن خواب راحت و خوب بسیار مناسب است. برخی از داروهای گیاهی نیز برای آرامش بخشیدن موثر هستند.

رعایت این نکات موجب خواب بهتر و محدود شدن میل شدید به خوردن کربوهیدرات می شود.

سرکوب هوس شیرینی

نکته

غذاهای شیرین و حاوی نشاسته برای سیستم ایمنی بدن مناسب نیستند. در این شرایط بیماری و قرنطینه سیستم ایمنی بدن باید قوی تر از قبل باشد. در صورتی که با رعایت راهکارهای ارائه شده، وضعیت خواب شما بدتر شد باید به یک متخصص سلامت روان مراجعه نمائید. شرایط قرنطینه و شیوع همه گیر بیماری باید موجب حمایت از یکدیگر و عمل کردن به توصیه های متخصصین شود زیرا در مواجهه با این نوع بیماری ها همه افراد جامعه تلاش خود را برای کنترل اضطراب انجام دهند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع