مواد لازم بورک ماهی سالمون
- خمیر یوفکا :8 ورق
- فیله سالمون :400 گرم
- کره ذوب شده :100 گرم
- روغن زیتون :1 تا 2 قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز :به میزان کافی
- زیره :برای تزیین
- آبلیمو :دو قاشق غذا خوری
- نمک :به میزان کافی
طرز تهیه بورک ماهی سالمون
ابتدا فیلمه ماهی سالمون (یا هر ماهی بدون استخوانی که دوست دارید) را در مخلوط نمک ، فلفل و آبلیمو قرار دهید تا طعم دار شود.
خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید یخ آن باز شود.
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
یک لایه خمیر را پهن کرده و روی آن را با مقداری کره آب شده چرب کنید ، لایه بعدی خمیر را روی آن قرار داده و کره بمالید . این کا را تا چهار لایه انجام دهید.
سپس ماهی را روی لایه چهارم قرار داده و روی آن یک لایه خمیر بگذارید ، روی آن را با کره چرب کنید و لایه بعدی خمیر را قرار دهید و تا چهار لایه این مراحل را انجام دهید.
خمیر را با سلیقه خودتان بپیچید و جمع کنید ، خمیر آماده شده را در فر قرار دهید تا ماهی پخته شده و خمیر طلایی و برشته شود.
بورک های آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورک ماهی سالمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
بورک ماهی سالمون را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .