وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

“بیسکویت زغال اخته” | طرز تهیه بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن

“بیسکویت زغال اخته” | طرز تهیه بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن

طرز تهیه بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن را می توانید هم اکنون در آشپزخانه پلاس وی مشاهده کنید

مواد لازم برای بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن

  • تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق :2 عدد
  • شربت افرا ( میتوانید شربت ذرت یا عسل جایگزین کنید ) :3 ق غ
  • عصاره لیمو :سه چهارم ق چ
  • عصاره وانیل :نصف ق چ
  • آرد بادام بدون پوست :3 فنجان معادل 300 گرم
  • آرد نارگیل :1 ق غ
  • شکر :1 ق غ
  • جوش شیرین:نصف ق چ
  • بکینگ پودر :نصف ق چ
  • نمک:یک چهارم ق چ
  • زغال اخته خشک :نصف فنجان
  • پرک بادام:یک سوم فنجان یا 2 – 3 ق غ
  • شکر کریستال :به میزان لازم
بیسکویت

طرز تهیه بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن

ابتدا آردها را در ظرفی بریزید و با شکر، جوش شیرین، نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، سپس با شربت ، عصاره لیمو و وانیل مخلوط نمایید.

مخلوط تخم مرغ ها را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، در آخر زغال اخته را هم بریزید و مخلوط کنید.

هر بار مقدار از مواد را با دست بردارید و به شکل گلوله درست کرده و داخل سینی فر بچینید و روی آن ها پرک بادام و شکر بریزید.

سینی را برای 15 تا 17 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا بیستکوییت ها بپزد.

بیسکویت زغال اخته

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت زغال اخته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بیسکویت زغال اخته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع