مواد لازم برای بیسکویت با دستگاه بیسکویت زنی
- کره:250 گرم
- شکر:1 پیمانه
- زرده تخم مرغ:4 عدد
- سفیده تخم مرغ : 1 عدد
- کاکائو:یک قاشق غذاخوری
- آرد:4 پیمانه
- وانیل :کمی
بیسکویت دستگاهی
طرز تهیه بیسکویت با دستگاه بیسکویت زنی
کره را از قبل از یخچال بیرون آورید تا نرم شود. آرد را الک کرده و کنار بگذارید. کره نرم شده را به همراه یک پیمانه شکر خوب بزنید تا حالت کرم پیدا کند.
در ادامه وانیل را افزوده و مجدد هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد یک عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و سفیده آن را به مواد قبلی اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفت و سفید شود.
حالا زرده را به طور جداگانه بزنید تا کف کند سپس به مخلوط سفیده افزوده و در حدی که مواد یکدست شود آن را مخلوط نمایید
در این مرحله آرد را در چند نوبت به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
اگر قصد دارید بیسکویت دو رنگ داشته باشید خمیر را در این مرحله به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از خمیرها یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و کمی ورز دهید تا رنگ آن یکدست شود.
هر بار یکی از خمیر ها را به شکل استوانه ای درآورده و داخل دستگاه بیستکوییت زنی قرار دهید.
قالب مورد نظر را داخل دستگاه قرار داده و بیسکویت ها را داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده شده بزنید.
سینی را به فر منتقل کرده و بیسکویت ها را برای یک ربع با دمای 170 درجه بپزید.
تهیه بیسکویت با دستگاه بیسکویت زنی
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بیسکویت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .