مواد لازم تارت زرد آلو
زردآلو میوه ای بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که در قالب مربای زردآلو و همچنین کمپوت و مارمالاد نیز خواص بسیار زیادی را دارد.
- آرد:½ 1 پیمانه
- نمک :½ قاشق چایخوری
- شکر :½ قاشق چایخوری
- کره خرد شده :½ پیمانه
- زردآلوی خرد شده :340 گرم
- مربای زرد آلو :½ پیمانه
پخت خانگی تارت زرد آلو
طرز تهیه تارت زرد آلو
ابتدا آرد، شکر و نمک را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط نمایید، سپس کره را خرد کرده و به مواد آردی اضافه کنید و با انگشتان دستتان مخلوط کنید تا کره به خورد مواد برود.
در ادامه یک چهارم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و با دسته مخصوص خمیر هم زن برقی مواد را مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
اگر خمیرتان خشک بود کمی آب اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا آماده شود، سپس خمیر را به شکل توپ درآورید و داخل یک نایلون گذاشته و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از نیم ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه باز کنید سپس به شکل دایره قالب بزنید.
قالب را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید طوری که کف و دیواره های آن با خمیر پوشیده شود سپس با کمک چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و برای 10 دقیقه با دمای 200 درجه بپزید.
زردآلوهای خرد شده را داخل تارت آماده شده بریزید و روی آن ها شکر بپاشید و برای 25 دقیقه با دمای 175 درجه بپزید. بعد از اینکه تارت آماده شد مربای زردآلو را روی آن بریزید و سرو نمایید.
تارت زرد آلو خوش طعم و خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد تارت زرد آلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
تارت زرد آلو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .