وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

طرز تهیه “دلمه ماکارونی”

طرز تهیه “دلمه ماکارونی”

طرز تهیه “دلمه ماکارونی” برای آن دسته از خانم های خوش ذوق که به از خلاقیت در آشپزی استفاده می کنند و علاقه مند به تهیه غذاهای نو و جدید هستند در این بخش آماده شده است.

مواد لازم برای دلمه ماکارونی:

  • ماکارونی شکلی :  3 فنجان
  • گوشت چرخ کرده :   300 گرم
  • پیاز نگینی شده :  2 عدد
  • لپه پخته :   2 فنجان
  • سبزی دلمه ساطوری شده :  500 گرم
  • زعفران دم شده :   به مقدار کافی
  • سرکه در صورت تمایل :   به مقدار کافی
  • روغن مایع :   یک فنجان
  • شکر در صورت تمایل :   به مقدار کافی
  • نمک ، فلفل و ادویه :  به مقدار کافی
  • برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه فرنگی :   به مقدار کافی

دلمه

طرز تهیه دلمه ماکارونی:

پیاز نگینی شده را با گوشت چرخ کرده در مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند. در حین تفت دادن آنها نمک ، فلفل و ادویه را هم به آن اضافه کنید.

داخل 2/3 از یک قابلمه ای نسبتا بزرگ، آب بریزید تا به جوش بیاید. بعد مقداری نمک ، و روغن به آن اضافه کنید و ماکارونی را داخلش بریزید تا مغز پخت شود.

بعد ماکارونی ها را آبکش کنید و روی آن آب ولرم بریزید تا بهم نچسبند. بعد از اینکه آب ماکارونی گرفته شد در ظرف مناسبی ، ماکارونی را با گوشت تفت داده شده ، سبزی و لپه پخته شده مخلوط کنید و روی آنها زعفران بریزید.

مواد آماده شده را میتوانید در برگ مو ، بادمجان ، فلفل دلمه ، گوجه فرنگی ، کلم و کاهو بریزید . فقط برگ مو را میتوانید باسس ، روغن ، آب و چاشنی مورد نظرتان بپزید.

ولی سایر دلمه ها با سس آب و رب گوجه فرنگی تفت داده شده ، روغن و ادویه جات پخته میشوند. _ دلمه ها را با حرارت کم دم پخت کنید.

 نکته ها:

اگر خواستید از انواع دلمه ها استفاده کنید زمان پختشان را تغییر دهید و با یکدیگر در یک ظرف دم ندهید.

برای تهیه چاشنی ترش ،سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه ها بریزید تا دلمه ها سفت نشوند و بهتر پخته شوند.

همچنین برای تهیه چاشنی شیرین ، شکر را دو برابر سرکه استفاده کنید. 

برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.

تهیه دلمه ماکارونی

نکات تکمیلی در مورد دلمه ماکارونی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
دلمه ماکارونی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع