مواد لازم تاس کباب کاشانی
ماهیچه گوسفند 600 گرم
پیاز 500 گرم
رب انار ½ پیمانه
بادنجان متوسط 5 عدد
گوجه فرنگی 5 عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه تاس کباب کاشانی
پیاز را حلقه ای و نازک خرد می کنیم. ته یک قابلمه گود می چینیم.
گوشت را مکعبی به اندازه های کوچک (دلخواه) خرد می کنیم.
گوشت ها را روی پیازها می ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می ریزیم.
بادنجان ها را نازک خرد می کنیم.(برای این که بادنجان ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادنجان را جدا نمی کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید.)
گوجه فرنگی ها را روی بادنجان ها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید وشعله گاز را زیاد کنید.
وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
20 دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید).
بسته به میل و ذائقه تان می توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد تاس کباب کاشانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
تاس کباب کاشانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .