ایرنا: انوشیروان محسنی بندپی افزود:اکنون رستورانداران علاوه بر خدمات بیرون بر، می توانند با رعایت دستورالعمل بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی به صورت حضوری از متقاضیان پذیرایی کنند.
وی تصریح کرد:بازرسان بر نحوه فعالیت و رعایت اصول بهداشتی در رستوران ها و کافی شاپ ها نظارت می کنند و با افراد خاطی از طریق قانون به شدت برخورد می شود.
استاندار تهران گفت:با کاهش محدودیت ها احساس خطر مردم از واگیری بیماری کرونا کاهش یافته و این موضوع بسیار نگران کننده است.
محسنی بندپی ادامه داد:مجوز بازگشایی واحدهای صنفی و استفاده از حمل ونقل عمومی با قید لزوم رعایت آئین نامه های بهداشتی صادر شد و در ابتدا میزان رعایت در حد 56 درصد و میانگین کشوری 74 درصد بود اما اکنون این رقم به 10.5 درصد در این استان رسیده است.
وی بیان کرد:متاسفانه پروتکل های بهداشتی در وسایل حمل و نقل عمومی نظیر مترو و اتوبوس از سوی شهروندان رعایت نمی شود.
محسنی بندپی از شهروندان خواست برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا موضوع را جدی بگیرند و علاوه بر اصول بهداشتی حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند.
محسنی بندپی اظهارداشت:هم اکنون پیشنهادی به وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا برای اعمال محدودیت ها ارسال نکرده ایم و امید به همکاری و همراهی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی داریم.
انتهای پیام/م