مواد لازم برای ترشی ریز:
- هویج:نیم کیلو
- گل کلم:نیم کیلو
- بادمجان:نیم کیلو
- فلفل سبز (تند نباشد):250 گرم
- خیار:نیم کیلو
- سبزیجات معطر شامل(ترخون.مرزه.نعنا.جعفری.گشنیز.):یک کیلو
- ادویه شامل(زردچوبه.نمک.ادویه کاری):2 قاشق سوپخوری
- سرکه:به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی ریز:
تمامی سبزیجات و صیفی جات را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن آنها را به ترتیب با دنده درشت و یا با غذا ساز چرخ کنید به طوری که له نشوند و دونه ها مشخص باشد.
ادویه ها را به همراه مقداری نمک و میزان مناسبی از سرکه مخلوط کنید و هم بزنید.
سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه ها را روی سبزیجات خرد شده بریزید تا ظرف پر شود.
سپس در ظرف را ببندید و چندین روز در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد ترشی ریز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .