طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه خانگی با سس مخصوص
جوجه کباب از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که طعم های بسیار متنوع و دستور پخت های متفاوتی دارد.جوجه کباب یکی از غذای خوشمزه و مرسوم ایرانی هاست که پای ثابت اکثر دورهمی ها و مجالس می باشد.اگر بتوانید اسرار خوشمزه شدن این کباب اصیل را بیاموزید قطعا یکی از بهترین جوجه کباب های ترد و لذیذ خانگی را تجربه خواهید کرد.
مواد لازم برای جوجه کباب خوشمزه:
- سینه ی مرغ خرد شده :2 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- پودر زیره :2 قاشق چایخوری
- فلفل رسیده :2 قاشق چایخوری
- دارچین : 1/5 قاشق چایخوری
- زنجبیل : 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
- نمک : به میزان کافی
- پیاز قرمز : 1 عدد بزرگ ، مربعی خرد شده
- گوجه فرنگی ریز : به تعدادی که تمایل دارید
- فلفل دلمه ای رنگی :مقداری که در بین جوجه ها قرار گیرد
مواد لازم برای سس جوجه کباب
- آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
- سیر : 2 حبه
- روغن زیتون : 1 قاشق چایخوری
- عسل : 1 قاشق چایخوری
- ماست : 1 فنجان
- لیموی خرد شده :1/4 لیمو
- گشنیز ساطوری شده :یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه :
مرحله اول:
برای درست کردن یک جوجه کباب خوشمزه ابتدا مرغ های خرد شده را در تمام ادویه هایی که ذکر شده و روغن زیتون مخلوط می کنیم و کاملا زیر رو میکنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
سپس روی جوجه ها را با سلفون میپوشانیم و برای مزه دار شدن به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.
مرحله دوم:
در این مرحله سس مخصوص جوجه کباب خوشمزه مان را آماده میکنیم.به این ترتیب که داخل کاسه ای ماست ، عسل ، آبلیمو و یک قاشق روغن زیتون را با هم مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
سپس گشنیز و سیر ساطوری شده را به همراه لیموی خرد شده به مواد اصلی سس اضافه می کنیم.
مرحله سوم:
بعد از نیم ساعت مزه دار شدن جوجه ها آنها را از یخچال بیرون آورده و به همراه گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل دلمه ای های خرد شده یکی یکی داخل سیخ می زنیم و روی حرارت منقل و یا کباب پز کباب می کنیم.
مرحله نهایی:
در انتها بعد از کباب شدن کامل جوجه ها آن را به همراه سس ماستی که تهیه کردیم سرو میکنیم.
نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب خوشمزه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
جوجه کباب خوشمزه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .