وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

حلیم ماش و قمری | طرز تهیه “حلیم ماش و قمری” (اصفهانی)

حلیم ماش و قمری | طرز تهیه “حلیم ماش و قمری” (اصفهانی)

کلم قمری دارای کلسیم، آهن، ویتامین سی و کربوهیدارت می باشد که در غذای “حلیم ماش و قمری” نیز بکار رفته است. ماش و قمری نمونه دیگری از غذاهای سنتی اصفهان می باشد.

مواد لازم برای حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

  • قمری متوسط    3 تا 4 عدد
  • گوشت        350 گرم
  • پیاز   2 عدد خلالی و سرخ شده
  •  پیاز    1 عدد خرد شده
  • ماش خرده    2 لیوان
  • برنج لنجانی    1 لیوان
  • سبزی قمری :( جعفری ، تره ، شوید ، تلخون ، مرزه و شنبلیله)  300 گرم
  • نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و ادویه کاری  به میزان کافی

حلیم ماش و قمری

طرز تهیه حلیم ماش و قمری

سبزی ها را تمیز کنید  بشویید و بعد خشک کنید و پس از اینکه سبزی ها خشک شدند آنها را خرد کنید و با کمی روغن  تفت دهید.

گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیاز خرد شده تفت دهید. کمی که رنگ گوشت تغییر کرد قمری  خرد شده را به آن اضافه کنید و به همراه گوشت در پیاز و روغن سرخ کنید.در حین سرخ کرد کلم قمری ادویه ها را هم اضافه کنید تا کمی تفت بخورند.در آخر سبزی های تفت داده شده را به همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا گوشت و قمری بپزد.

 برنج و ماش را هم جداگانه بپزید تا کاملا له شوند.

وقتی گوشت و قمری خوب پخته شدند آنها را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه کمی خنک شدند در ظرفی بکوبید و دوباره داخل قابلمه بریزید و برنج و ماش پخته شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا همه مواد باهم جا بیفتند. در مرحله آخر نصفی از پیاز داغ ها را داخل غذا بریزید و هم بزنید تا کمی به همراه بقیه مواد بجوشد. نصف دیگر پیاز داغ ها را هم  برای تزیین غذا استفاده کنید.این غذای خوشمزه را با ترشی سرو کنید و نوش جان کنید. 

نکات تکمیلی در مورد حلیم ماش و قمری

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
حلیم ماش و قمری را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع