وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

حواستان به این عوارض ژل رویال باشد

حواستان به این عوارض ژل رویال باشد

بسیاری از مردم تنها از خواص ژل رویال برای بیماری ها مطلع هستند، در حالی که ژل رویال عوارض جدی و نگران کننده فراوانی هم برای بدن به همراه دارد.

عوارض مصرف ژل رویال

ژل رویال ترشحی از زنبور عسل است که ترکیبی از آب، ویتامین ها، پروتئین، قند، برخی چربی ها، مواد معدنی، نمک و اسیدهای آمینه می باشد. این ژل فواید زیادی دارد و در هنگام ابتلا به تب یونجه استفاده می شود، همچنین بیماری های کبدی، زخم معده، مشکلات پوستی، شکستگی ها، علائم یائسگی و آسم را کاهش می دهد. علاوه بر آن به عنوان آنتی بادی استفاده می شود و ایمنی بدن را افزایش می دهد.

ژل رویال از سنین بالا مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین به افزایش طول عمر و انرژی بدن کمک می کند. جدا از فواید آن، ژل رویال عوارض جانبی بسیاری نیز دارد که بسیاری از مردم از آن بی اطلاع هستند.

اثرات جانبی ژل رویال

ایجاد اگزما:

هرکسی که به نیش زنبور حساسیت داشته باشد، نباید ژل رویال مصرف کند. زیرا اگر به طور مرتب مصرف شود، احتمال ایجاد اگزما را افزایش می دهد. همچنین ممکن است احساس خارش داشته باشید. به یاد داشته باشید بدن خود را با دست هایتان لمس نکنید. به مناطقی که احساس خارش دارید با کمک پنبه، پماد یا روغن بمالید و به آرامی آن را در همه جا پخش کنید. تکرار دوبار در روز این اقدام ، موجب بهبود احساس خارش می شود.

مضرات ژل رویال

ایجاد سرگیجه:

مصرف مداوم ژل رویال در مقدار زیاد باعث سرگیجه می شود بنابراین از مصرف زیاد آن خودداری کنید. همچنین برای جلوگیری از بروز سرگیجه حتی پس از مصرف مقدار کمی از این ژل به مقدار قابل توجه آب مصرف کنید.

ایجاد بثورات جلدی:

ژل رویال مناسب همه نیست، زیرا کسانی که به عسل طبیعی حساسیت دارند در نتیجه به ژل رویال نیز حساسیت خواهند داشت. این بثورات قرمز روی بدن رخ می دهد. بعضی اوقات ممکن است برآمدگی هایی روی بدن خود مشاهده کنید، مراقب باشید که آنها را لمس نکنید. برای درمان و خلاص شدن از شر این بثورات؛ می توان از مخلوط جوش شیرین با آب روی بثورات استفاده کرد. این ترکیب را با پنبه به آرامی روی بثورات بمالید. با انجام روزانه ، دوبار این کار ، نتایج را مشاهده خواهید کرد.

باعث بروز سرفه:

سرفه گاهی اوقات بسیار دردناک است زیرا سرفه های بلند و پر صدا در صورت عدم درمان به موقع ، به گلو آسیب می زنند. مصرف زیاد ژل رویال باعث سرفه می شود. یک داروی سریع نوشیدن چای زنجبیل است، فوراً گلو شما را تسکین می دهد و همچنین باعث کاهش سرفه می شود.

عوارض ژل رویال

ایجاد حالت تهوع:

در بارداری اگر ژل رویال را می خورید، احتمال دارد که احساس تهوع و اضطراب کنید. بنابراین از مصرف آن خودداری کنید. برای رفع حالت تهوع ، استفراغ و اضطراب از چای زنجبیل، آب لیموترش، آب میوه هایی که سرشار از ویتامین یا نان یا نان تست؛ استفاده کنید. این نوشیدنی ها به شما کمک می کنند تا از این احساس فوراً خلاص شوید.

ناراحتی معده:

ناراحتی معده شایعترین عارضه جانبی است که در افرادی که ژل رویال را به طور مرتب و به مقدار زیاد مصرف می کنند، وجود دارد. برای مقابله با آن می توانید موز بخورید یا نان سبوس دار یا برنج قهوه ای مصرف کنید. در چنین مواردی، مصرف چای با طعم نعناع نیز اعجاب آور خواهد بود.

مضر برای آسم:

هرکسی که مبتلا به آسم است نباید از ژل رویال استفاده کند زیرا ممکن است شرایط را وخیم تر کند و باعث نفس نفس زدن شود. اگر در صورت مصرف ژل رویال نمی توانید به درستی نفس بکشید، باید به نزدیکترین بیمارستان شهر خود مراجعه کنید. برای ایمنی بیشتر ، آمبولانس خبر کنید زیرا احتمال به خطر افتادن سلامتی شما وجود دارد.

مضرات ژل رویال

دشواری در دم و بازدم:

بعد از مصرف ژل رویال ممکن است احساس درد در سینه و تنفس دشوار داشته باشید. اگر این مشکل غالباً اتفاق بیفتد، تنها راه حل ممکن کاهش مصرف و همچنین گفتگو با پزشک قبل از مصرف است، پزشک می توان مفید بودن ژل رویال را برای شما تشخیص دهد.

تحریک چشم:

احتمالا بعد از مصرف ژل رویال، شما احساس خارش ، قرمزی و پف کردن چشم می کنید. همچنین مصرف زیاد ژل رویال می تواند باعث آبریزش چشم و سوزش آن شود که می تواند مضر باشد. با دست های ضدعفونی نشده ، چشمان خود را لمس نکنید. ابتدا دستان خود را بشویید سپس چشمان خود را با آب سرد شستشو دهید. این اقدام قرمزی و پف چشم شما را کاهش می دهد.

خطر مرگ:

پس از بحث در مورد همه عوارض جانبی، مرگ آخرین عارضه جانبی است که به دلیل مصرف ژل رویال می تواند اتفاق بیفتد. دلیل این امر این است که فردی که سیستم گوارشی ضعیفی دارد و نمیتواند غذا را هضم کند، حتی هضم غذای سبک را بسیار سخت می داند، باید از مصرف ژل رویال کاملا اجتناب کند. احتمال بروز این اتفاق بسیار کم است اما خطرناکترین عارضه جانبی است. افرادی که دستگاه گوارش ضعیفی دارند، باید از خوردن این ژل رویال اکیدا خودداری کنند. زیرا زندگی مهمتر از هر چیز است.

خطرات ژل رویال

تداخلات:

ژل رویال ممکن است باعث کندی لخته شدن خون ، تشدید اثرات رقیق کننده خون مانند وارفارین و منجر به کبودی و خونریزی شود. اگر به طور مداوم از ژل رویال استفاده می کنید، برای جلوگیری از خونریزی بیش از حد، دو هفته قبل از جراحی برنامه ریزی شده ، مصرف آن را قطع کنید.

ژل رویال همچنین ممکن است با داروهای ضد فشار خون که برای درمان فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرد تداخل داشته باشد و باعث افت غیر طبیعی فشار خون شود. برای جلوگیری از تداخلات، در صورتی که قصد استفاده از ژل رویال را دارید ، لیستی از سایر داروهای دیگری که مصرف می کنید اعم از تجویز یا نسخه بدون نسخه، را به پزشک خود اطلاع دهید.

اگر باردار و شیرده هستید، قبل از مصرف مکمل های ژل رویال با پزشک متخصص زنان خود مشورت کنید.

عوارض جانبی و ایمنی

ژل رویال ممکن است باعث بروز واکنش های حساسیتی جدی از جمله آسم، تورم گلو و مرگ شود و به ندرت ممکن است باعث خونریزی روده بزرگ همراه با درد معده و اسهال خونی شود. ژل رویال هنگام استفاده مناسب روی پوست، بی خطر است. با این حال، در بعضی موارد هنگام استفاده آن بر روی پوست سر باعث ایجاد التهاب و بثورات آلرژیک شده است.

اقدامات احتیاطی و هشدارهای ویژه:

کودکان:مصرف ژل رویال به صورت خوراکی برای کودکان بالای 6 ماه بی خطر است اما مثل بزرگسالان کودکان هم از عوارض ژل رویال تاثیر میپذیرند پس به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک تسط کودکان مصرف نشود.

بارداری و شیردهی:در مورد بارداری یا شیردهی، در مورد ایمنی استفاده از ژل رویال اطلاعات کافی و مطلوبی در دسترس نیست. در حاشیه امن باقی مانده و از استفاده آن خودداری کنید.

آسم یا آلرژی:در صورت داشتن آسم یا آلرژی به محصولات زنبور عسل از ژل رویال استفاده نکنید. این ماده می تواند برخی از واکنش های جدی، حتی مرگ را ایجاد کند.

پوست ملتهب (درماتیت):ژل رویال ممکن است درماتیت را بدتر کند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع