مواد لازم برای فیله ماهی بریان
- برگ بو :7 تا 8 برگ
- فیله ماهی :8 عدد، هر کدام بین 100 تا 150 گرم
- پیاز قرمز :2 عدد متوسط خلالی
- فلفل دلمه ای یا تند :3 عدد خلالی
- جعفری :یک دسته کوچک خرد شده
- روغن آفتابگردان :4 تا 5 قاشق غذاخوری
- لیموترش بزرگ :یک عدد ورقه ورقه شده
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه فیله ماهی بریان
ابتدا پوست گوجه را بکنید و آن را ورقه ای خرد کنید ، سپس پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد کرده و جعفری را ساتوری کنید، در نهایت لیمو ترش را ورقه ای نازک برش برنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید ، یک تابه یا قابلمه نسوز متناسب با مقدار موادتان را چرب کرده و کنار بگذارید.
ابتدا یک لایه از ماهی را کف ظرف بچینید و روی آن لایه ای از پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه و لیمو ترش قرار دهید و به همین ترتیب همه مواد را لایه به لایه بچینید.
در نهایت برگ های بو داده و جعفری خرد شده را افزوده و مقداری نمک و فلفل بپاشید و کمی روغن بریزید.
روی مواد را با فویل پوشانده و برای نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد ، سپس فویل را برداشته و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد فیله ماهی بریان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
فیله ماهی بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .