مواد لازم خورش لوبیا سبز
- گوشت قیمه شده:500 گرم
- لوبیا سبز:600 گرم
- گوجه فرنگی ریز:(گوجه فرنگی درشت 4 عدد) 15 الی 20 عدد
- لیمو عمانی:3 عدد
- آرد:1 قاشق
- پیاز سرخ شده بدون روغن:2 قاشق غذا خوری
- روغن مخصوص سرخ کردن
- نمک و زرد چوبه:به میزان لازم
- زعفران دم کرده:به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی:1 الی 5/1 قاشق
- پیاز درشت رنده شده:1 عدد
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
داخل قابلمه ای گوشت و پیاز رنده شده را به همراه لوبیای خرد شده و مقداری نمک و زردچوبه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
آرد را با کمی روغن تفت دهید و بعد به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شوند. سپس به خورش اضافه کنید. لیمو عمانی را هم خرد کنید و تخم وسط آن را در بیاورید و آنرا در خورشت بریزید.
گوجه فرنگی ها را پوست کنید و تخم وسط آن را در بیاورید و به اندازه بند انگشت خرد کنید و به همراه پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی و مقداری زعفران در خورش بریزید.
5 دقیقه حرارت برای پختن گوجه فرنگی کافیست چون نباید زیاد پخته و له شود. بعد از اینکه خورش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید .
نکته:
_ اگر گوجه فرنگی های تهیه شده ریز بود میتوانید درسته در خورش بریزید.
نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیا سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .