مواد لازم مرغ با سالاد اسفناج و کاری
- اسفناج ریز : 300 گرم
- پودر کاری : 2 قاشق چایخوری
- عسل : 2 قاشق چایخوری
- خردل دیجون : 2 قاشق چایخوری
- سینه مرغ : 4 تکه
- روغن زیتون : 2 قاشق چایخوری
- سرکه برنج : ¼ پیمانه
- موسیر (نصف شده و ورقه شده) : 2 عدد
- زرد آلو : ½ پیمانه
طرز تهیه مرغ با سالاد اسفناج و کاری
سینه مرغ را نصف کنید و استخوان آن را جدا کنید و با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.سینه ها را در ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و با دمای بالا به مدت 10 تا 12 دقیقه در مایکروویو حرارت دهید تا مرغ نیم پز شود.
در حین پخت آنها را برگردانید تا دو طرف آن حرارت ببیند.بعد از تایم پخت مرغ آن را از مایکروویو بیرون بیاورید و صبر کنید تا مرغ خنک شود.بعد مرغ را به صورت ورقه ورقه ببرید.
سپس روغن ، سرکه ، عسل ، خردل ، پودر کاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند. بعد از آن زردآلو ، موسیر و اسفناج را هم به آنها اضافه کنید و کاملا هم بزنید. سالاد آماده شده را کنار مرغ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ با سالاد اسفناج و کاری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مرغ با سالاد اسفناج و کاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .