مواد لازم برای خمیر پاستای خانگی
- آرد:2 فنجان به همراه مقداری آرد برای نازک کردن خمیر
- تخم مرغ :3 عدد
- نمک :1/2 قاشق چایخوری
(از این مواد حدود 900 گرم پاستا تهیه میشود)
خمیر پاستای خانگی
طرز تهیه خمیر پاستای خانگی
داخل کاسه ای گود آرد و نمک را باهم ترکیب می کنیم و وسط آرد را گود می کنیم . تخم مرغ ها را میشکنیم و در داخل آن می ریزیم .
سپس با یک چنگال تخم مرغها را هم بزنید و از اطراف آن کم کم آرد را برمیداریم و با تخم مرغها مخلوط می کنیم.
وقتی آرد و تخم مرغ با هم خوب ترکیب شدن ،آن را از داخل ظرف بیرون بیاورید و روی میز کار قرار دهید و با کف دست خوب ورز دهید.
اگر قسمتهای از خمیر خشک است یعنی آرد با تخم مرغ خوب مخلوط نشده و باید از کمی آب استفاده کنید تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.
خمیر ورز داده شده را داخل نایلونی بپیچید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند. سپس خمیر را با کمک وردنه پهن کنید و با دستگاه نورد،یا همان وردنه نازک کنید. تا ضخامت آن حدود 1 تا 2 میلی متر شود.
وقتی خمیر را خوب نازک کردید روی آن آرد بپاشید .بعد دو طرف لبه های خمیر را به یک اندازه به طرف داخل تا کنید تا به هم برسند.
بعد روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید 7-8 دقیقه بماند.
خمیر پاستا آماده را به سلیقه و نیاز تان به اندازه های دلخواه و به صورت نواری ببرید.
نوار ها را بعد از بریدن ، تک تک تکان دهید تا از حالت پیچیده در آید. با توجه به رطوبت آشپزخانه پاستا ها را به مدت 20 تا 40 دقیقه در فضای آشپزخانه نگه دارید تا بماند و خشک شود.
پاستا آماده است و میتوانید برای پخت از آن استفاده کنید و یا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب خشک شوند.
درست کردن خمیر پاستای خانگی خوش طعم
نکات تکمیلی در مورد خمیر پاستای خانگی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
خمیر پاستای خانگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .