مواد لازم برای خوراک بادمجان :
- گوشت بره :500 گرم
- پودر رازیانه :نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شده :نصف قاشق چایخوری
- نمک :به مقدار لازم
- بادمجان متوسط :دو عدد
- روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
- برگ های تازه ریحان :3 قاشق غذاخوری
- نان تست :4 عدد
- پنیر فتا :¼ پیمانه
- لیمو ترش :یک عدد
طرز تهیه خوراک بادمجان
ابتدا گوشت را به ابعاد 2 در 2 برش بزنید و با رازیانه ، نمک و فلفل مخلوط کنید و کنار بگذارید تا گوشت طعم دار شود.
بادمجان ها را پوست گرفته حلقه ای برش بزنید و در آب نمک بریزید تا تلخی و سیاهی آن از بین برود.(از بادمجان های گرد و بزرگ استفاده کنید)
گوشت ها را به سیخ بکشید و روی کباب پز قرار دهید ، نان و برش های بادمجان را کمی چرب کرده و روی کباب پز کنار گوشت بچینید.
بادمجان و گوشت را از آن رو کنید تا هر دو طرف آن ها برشته شود.
بادمجان های برشته شده را در ظرف های پذیرایی بچینید و گوشت ها را روی آن قرار دهید.
برگ های ریحان را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون و کمی نمک مخلوط کرده روی کباب ها بریزید. پنیر را روی کباب ها بپاشید و با لیموی تازه و نان داغ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خوراک بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .