مواد لازم خوراک بادمجان با پنیر
- بادمجان :3 عدد بزرگ
- روغن زیتون :کمی
- پیاز ریز خرد شده :1 عدد
- موسیر :½ یک عدد
- آویشن :1 قاشق چایخوری
- گوجه گیلاسی مرغوب :800 گرم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- سرکه انگور :کمی
- ریحان تازه :100 گرم
- پنیر پارمزان رنده شده :400 گرم
- خرده نان خشک :200 گرم
- پنیر موزارلا : به دلخواه 150 گرم
طرز تهیه خوراک بادمجان با پنیر:
ابتدا پیاز ، گوجه و بادمجان ها را پوست گرفته و خرد کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و بادمجان ها را با مقداری روغن سرخ کنید. بادمجان ها را از تابه خارج کرده و پیاز را با کمی روغن سرخ کرده و سیر و آویشن را اضافه نمایید.
در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و گوجه خرد شده را بریزید و اجازه دهید پخته و کمی غلیظ شود.
قالب مورد نظر را بردارید و کمی از سس را داخل آن بریزید ، سپس پنیر پارمزان ، نان خشک و کمی روغن زیتون را مخلوط کرده و نیمی از آن را افزوده و مقداری از بادمجان سرخ شده را بریزید.
همه مواد را به همین شکل لایه به لایه بریزید و در آخر پنیر موزارلا را افزوده و قالب را برای نیم ساعت در فری که با دمای 90 درجه گرم شده قرار دهید تا پخته و برشته شود.
نکات تکمیلی در مورد خوراک بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خوراک بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .