مواد لازم برای تهیه خوراک بیفتک
- لیمو :نصف یک عدد
- گوشت بی استخوان :750 گرم
- گشنیز :چند برگ
مواد لازم برای سرو
- نان محلی : 2 عدد
مواد لازم ماست نعنایی تاپاز :
- لیمو :نصف یک عدد
- ماست طبیعی :250 گرم
- نعنای تازه :چندبرگ
مواد لازم برای سالاد اسفناج مرکاتیو:
- هویج :یک عددبزرگ
- شاهی :یک دسته
- اسفناج :200 گرم
- گشنیز :یک دسته
- لیمو :یک عدد
- روغن کنجد :3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای دسر انبه :
- نعنای تازه :چند برگ
- انبه رسیده :2 عدد
- شکر :یک قاشق چای خوری
- لیمو :یک عدد
- روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
روش تهیه خوراک بیفتک :
ابتدا فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. گوشت را به شکل ورقه های نازک 10 تا 15 سانتی متری برش بزنید، سپس کمی با گوشت کوب بکوبید تا نازک شود.
سپس به مقداری نمک و فلفل آغشته کنید و روی آنها مقداری روغن زیتون بریزید.
استیک ها را داخل یک ظرف نسوز بگذارید و برگ های گشنیز را روی آن ها قرار دهید و به مدت 6 دقیقه داخل فر بگذارید تا نیمه پخته شود.
البته اگر دوست داشتید میتوانید زمان بیشتری را برای پخت آن در نظر بگیرید. فقط باید هر چند دقیقه یکبار آن را به طرف دیگر برگردانید.
استیک ها را روی یک تخته چوی قرار دهید و برش دهید و با نصف لیمو سرو کنید.
سالاد اسفناج مرکاپتو :
اسفناج ها را پس از شستن از شاخه جدا کنید و درون ظرف مخصوس سالاد تان بریزید و روی آن برگ های گشنیز و شاهی بریزید .
برای مزه دار کردن آن روغن زیتون فراوان به همراه روغن کنجد به آن اضافه کنید. مقداری نمک روی سبزیجات بریزید تا مزه دار شوند. در آخر هم آب لیمو را روی آنها بچکانید.
ماست نعنایی تاپاز:
داخل کاسه ای ماست و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و بعد به آنها مقداری نعنای تازه و نمک اضافه کنید. لیمو را هم از وسط برش بزنید و روی آنها بچکانید و خوب هم بزنید.
دسر انبه :
انبه را از وسط نصف کنید و هسته وسط آن را در بیاورید. بعد با یک چاقوی تیز خط هایی منظم و چند سانتی روی آن به صورت عمودی و افقی بکشید.
بعد آن را از زیر با دست کمی فشار دهید تا مانند گل بیرون بیاید. روی آن شکر و برگ های نعنای ریز خرد شده بریزید و در کنار لیمو ترش سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک بیفتک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
خوراک بیفتک را می توانید در وعده نهار - شام - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .