مواد لازم خوراک ماهی هندی
- فیله ماهی :900 گرم
- آب لیمو :¼ پیمانه
- نمک:¼1 قاشق چایخوری
- سیر له شده :2 حبه
- زنجبیل تازه خرده شده :4 قاشق چایخوری
- شیر نارگیل شیرین نشده:1پیمانه
- تخم گشنیز آسیاب شده :1 قاشق غذاخوری
- زیره آسیاب شده:1 قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای :1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
- زردچوبه :¼ قاشق چایخوری
- روغن:3 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده :1عدد
- گوجه فرنگی خرد شده:1 عدد
- فلفل چیلی:3 عدد
- آب :¾ پیمانه
طرز تهیه خوراک ماهی هندی
ابتدا فیله ماهی را خرد کرده و با نمک و آبلیمو مزه دار کرده و کنار بگذارید.
در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید ، در ادامه گوجه را خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا زمانی که گوجه نرم شده و آب بیاندازد.
در این میان زردچوبه ، فلفل سیاه ، شکر ، زیره ، تخم گشنیز ، شیر نارگیل ، زنجبیل و سیر را در مخلوط کن بریزید و خوب له کنید تا به شکل پوره در آید.
سپس آن را داخل تابه گوجه و پیاز بریزید و خوب هم بزنید.
در ادامه فلفل چیلی ، آب و کمی نمک اضافه کرده و ماهی مزه دار شده را هم بیافزایید و اجازه دهید همه مواد با هم جوش خورده و ماهی ها بپزد.
حدود 2 تا 3 دقیقه کافی است.خوراک ماهی هندی آماده است ، آن را در ظرف پذیرایی بکشید و به همراه نان و یا پلو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک ماهی هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
خوراک ماهی هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .