مواد لازم برای خوراک پارمسان
- سینه مرغ :دو عدد
- پنیر پارمسان:200 گرم
- روغن مایع :100 گرم
- آرد گندم :نصف پیمانه
- سس کچاپ :50 گرم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه خوراک پارمسان
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده ، استخوان ها و پوست آن را جدا کنید و بشویید.
بعد از خشک شدن سینه مرغ آن را به شکل ورقه ای برش زده و یا بوسیله بیفتک کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.
سپس با نمک و فلفل مزه دار کرده ، در آرد بغلطانید و در روغن زیتون داغ شده سرخ نمایید.
بعد از سرخ شدن هر دو طرف سینه مرغ آنها را از تابه خارج کرده و در سینی فر قرار دهید.
پنیر پارمسان را روی آن قرار داده و در فر بگذارید تا به مدت 10 دقیقه با حرارت 180 درجه پنیر برشته شود.
بعد از این مدت مرغ ها را خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و با سس کچاپ و یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک پارمسان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
خوراک پارمسان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .