مواد لازم خوراک گوشت و قارچ خامه ای
- قارچ:750 گرم
- سینه مرغ :500 گرم
- آب :2 پیمانه
- خامه ترش :½ پیمانه
- پیاز:1 عدد
- آرد :2 قاشق غذاخوری
- کره :2 قاشق سوپ خوری
- شوید تازه:مقداری
- نمک و فلفل :به میزان دلخواه
طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ خامه ای
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس شسته و بگذارید خشک شود.
مرغ ها را به تکه های یک اندازه خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود ، سپس مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید.
مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده و داخل یک بشقاب بریزید، پیاز را خرد کرده و با روغن مرغ تفت دهید.
اگر لازم بود کمی روغن افزوده و پیاز را سرخ کنید، قارچ ها را ورقه ای نازک خرد کرده و داخل تابه پیاز بریزید و تفت دهید.
خامه و آرد را در ظرفی مخلوط کرده و به همراه مرغ سرخ شده داخل تابه بریزید و با سایر مواد مخلوط نمایید.
در ادامه آب را بریزید و اجازه دهید خوراک برای نیم ساعت بپزد و جا بیافتد، در 5 دقیقه آخر پخت نمک و فلفل را افزوده و شوید خرد شده را بریزید.
خوراک مرغ و قارچ را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج و یا نان سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک گوشت مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
خوراک گوشت مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .