مواد لازم خورش اناربیج
- 350 گرم:مغز گردو
- یک کیلو:سبزی
- نیم کیلو:گوشت چرخ کرده
- 1 عدد:پیاز متوسط
- به مقدار لازم: رب انار ترش یا آب انار ترش
- به مقدار لازم: نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه خورش انار بیج
سبزی ها را پاک کنید و بشویید. بعد از اینکه آبشان رفت ، خیلی ریز خرد کنید.سپس در روغن تفت دهید.
پیاز را رنده کنید و به همراه نمک ، فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
از مواد گوشت ، کوفته های کوچکی درست کنید و کنار بگذارید.
مغز گردو را بسابید تا نرم شود سپس گردو را با 4 لیوان آب و کمی زردچوبه روی حرارت قرار دهید تا بپزد و به روغن بیفتد.پس از پخت گردو ، سبزی را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
سپس کوفته ها را داخل خورشت در حال جوش بریزید و حرارت را زیاد کنید تا کوفته ها باز نشوند و خورش جا بیفتد.
در آخر پخت خورش ،رب انار یا آب انار ترش را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کوفته ها پخته شوند و مثل خورش فسنجان قوام داشته باشند.
نکات تکمیلی در مورد خورش انار بیج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش انار بیج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .