مواد لازم برای خورش به و آلو
- 500 گرم:گوشت خورشتی
- 2 عدد:پیاز متوسط
- به مقدار لازم: آب
- 3 عدد:به متوسط
- به مقدار لازم: روغن مایع
- 150 گرم: آلو بخارا
- 3 قاشق سوپ خوری:شکر
- 2 قاشق سوپخوری: آب لیمو
- به مقدار لازم: نمک و فلفل
- به مقدار لازم: زعفران حل شده در آب جوش
دستور پخت خورش به و آلو
گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری روغن روی حرارت تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
بعد مقداری آب به آنها اضافه کنید تا گوشت پخته شود.
آلو ها را بشویید و به مدت یک ساعت در آب خیس دهید.
به را هم بشویید و پوست آن را بکنید و به صورت پره ای قاچ کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
به سرخ شده را به همراه آلو های خیس خورده ، بعد از یک ساعت و نیم پخت گوشت و پیاز به آن اضافه کنید.
بعد شکر و آبلیمو را به غذا اضافه کنید تا در خورش بجوشند.
در آخر پخت خورشت ، نمک ، فلفل و زعفران هم به آن اضافه کنید تا عطر فوقالعاده ای بگیرد.
بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را در ظرف بکشید.
نکات تکمیلی در مورد خورش به آلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش به آلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .