مواد لازم برای خورش بوقلمون :
- گوشت بوقلمون :300گرم
- پیاز خلال شده :1 عدد
- سیب زمینی :2عدد
- تخم آفتاب گردان :1 قاشق غذاخوری
- شوید خشک شده :2قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :3قاشق غذا خوری
- آب و زعفران دم کرده :به میزان لازم
- نمک و فلفل :به اندازه کافی
طرز تهیه خورش بوقلمون :
ابتدا باید گوشت بوقلمون را به صورت قیمه ای تکه کنید.سپس آن را به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران بخوابانید و در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
پس از یک ساعت مزه دار کردن گوشت ، آن را داخل پیاز و روغن زیتون تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
2 لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به داخل آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد و نرم شود.
بعد از 45 دقیقه تخم آفتابگردان و سیب زمینی را به گوشت پخته شده اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد و غلیظ شود.
حرارت را خاموش کنید و خورش را در ظرف مورد نظرتان بکشید.
نکات تکمیلی در مورد خورش بوقلمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .