وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

خورش بوقلمون | طرز تهیه “خورش بوقلمون”

خورش بوقلمون | طرز تهیه “خورش بوقلمون”

“خورش بوقلمون” به دلیل وجود گوشت بوقلمون یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی محسوب می شود که فقط در مجالس و مهمانی های مهم طبخ می شود.

مواد لازم برای خورش بوقلمون :

  • گوشت بوقلمون :300گرم     
  • پیاز خلال شده :1 عدد
  • سیب زمینی :2عدد
  • تخم آفتاب گردان :1 قاشق غذاخوری
  • شوید خشک شده :2قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون :3قاشق غذا خوری 
  • آب و زعفران دم کرده :به میزان لازم
  • نمک و فلفل :به اندازه کافی

خورش بوقلمون

طرز تهیه خورش بوقلمون :

ابتدا باید گوشت بوقلمون را به صورت قیمه ای تکه کنید.سپس آن را به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران بخوابانید و در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

پس از یک ساعت مزه دار کردن گوشت ، آن را داخل پیاز و روغن زیتون تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

2 لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به داخل آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد و نرم شود.

بعد از 45 دقیقه تخم آفتابگردان و سیب زمینی را به گوشت پخته شده اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد و غلیظ شود.

حرارت را خاموش کنید و خورش را در ظرف مورد نظرتان بکشید.

خورش بوقلمون

نکات تکمیلی در مورد خورش بوقلمون

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع