مواد لازم برای خورش تجین مراکشی :
- گوشت گوسفند یا گوساله خورشی :600 گرم
- پیاز پوست کنده و ریز خرد شده :یک عدد
- گشنیز تازه :100 گرم
- نخود سفید کنسرو شده، بدون آب :400 گرم
- خلال بادام برشته شده :2 قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی خرد شده :400 گرم
- قرص عصاره سبزیجات :یک عدد
- کدو خیاری خردشده :800 گرم
- آلو بخارا :100 گرم
- روغن زیتون :به مقدار دلخواه
- نمک دریایی و فلفل تازه آسیاب شده :به مقدار لازم
مواد لازم برای مخلوط ادویه جات
- ادویه مراکشی :یک قاشق سوپ خوری
- زیره آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری
- دارچین آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری
- زنجفیل آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری
- پاپریکای شیرین :یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه خورش تجین مراکشی
ابتدا گوشت را خرد کرده داخل کاسه ای بریزید ، سپس همه ادویه ها را با هم مخلوط کرده و روی گوشت ها بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
گوشت را برای یک شب در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت با روغن زیتون خوب تفت دهید تا سرخ شوند ، گشنیز را خرد کرده و اضافه نمایید.
در ادامه گوجه را خرد کرده و به همراه نخود سفید داخل قابلمه بریزید، عصاره سبزیجات را هم بریزید و سه پیمانه آب جوش بیافزایید و همه مواد را هم بزنید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
سپس شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا برای یک الی یک و نیم ساعت بپزد.
بعد از پخت مواد ، کدو را خرد کرده و به همراه آلو بخارا داخل آن بریزید و برای یک ساعت دیگر مواد را بپزید. اگر آب مواد کم بود مقداری آب اضافه نمایید تا نسوزد.
در آخر آب خورش را چک کنید که به اندازه باشد ، نمک و فلفل را اندازه کرده و بعد از 5 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
خورش تجین را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با بادام برشته و گشنیز تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش تجین مراکشی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 40دقیقه میباشد .
خورش تجین مراکشی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .