مواد لازم برای خورش داود پاشا
- گوشت چرخ کرده : 1 کیلو
- پیاز رنده شده : 2 عدد
- پودر نعنا خشک :1 قاشق سوپخوری
- رب انار ملس: 2 قاشق سوپخوری
- آب :1 لیوان
- نمک، فلفل و دارچین:به میزان لازم
- کره :مقداری
طرز تهیه خورش داوود پاشا
ابتدا گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی بریزید و با یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل و دارچین مخلوط نموده و خوب ورز دهید.
دست خود را مرطوب نموده و مایه گوشت را به شکل توپ هایی به اندازه گردو درآورده و در یک بشقاب بچینید.
سپس روی آن را با لایه ای از سلفون بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
در این میان یک عدد پیاز را رنده کرده و با مقداری کره تفت دهید تا کمی سرخ شود، سپس کوفته قلقلی ها را افزوده و به همراه پیاز سرخ نمایید.
در ادامه پودر نعنا را افزوده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود، حالا رب انار را افزوده و یک لیوان آب بریزید و مواد را به آرامی زیر و رو کنید تا سس به خورد گوشت برود.
بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کرده و اجازه دهید برای نیم ساعت روی حرارت بماند تا گوشت بپزد و سس غلیظ گردد.
بعد از اینکه خورش جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت تمایل با چند برگ ریحان یا گشنیز تزیین کرده و با برنج سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش داود پاشا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
خورش داود پاشا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .