مواد لازم برای خورش سویا و کلم بروکلی
- کلم بروکلی:400 گرم
- سویا:2 پیمانه
- هویج بزرگ:1 عدد
- پیاز بزرگ:1 عدد
- سیر:4 حبه
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن:به میزان لازم
طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی
ابتدا سویا را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا بوی بد آن گرفته شود.
پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ پیاز طلایی شود سپس سویا و هویج خرد شده را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید .
وقتی سویا سرخ شد رب گوجه فرنگی را هم به آنها اضافه کنید و تفت دهید .
در حین تفت دادن رب ، فلفل ، نمک و کمی زردچوبه را هم به مواد اضافه کنید و مقداری آب روی آنها بریزید تا سویا و هویج بپزند.
در فاصله پختن هویج و سویا کلم بروکلی را به هر اندازه که دوست دارید خرد کنید و در مقداری آب و نمک به جوش آمده قرار دهید تا کمی نرم شود.
بعد بروکلی ها را آبکش کنید و بلافاصله در ظرف آب یخ بیندازید تا رنگ سبزش حفظ بماند.
10 دقیقه آخر پخت خورشت ،بروکلی های نیم پز شده را اضافه کنید تا خورشت قوام لازم را بدست بیاورد و به اصطلاح جا بیفتتد و هنگام سرو کم آب باشد.
این خورشت را میتوانید به عنوان یک خوراک با نان هم مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش سویا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش سویا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .