وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

خورش های خوشمزه واسه مهمونی های عید

خورش های خوشمزه واسه مهمونی های عید

با آغاز سال نو، دید و بازدیدها و مهمانی های عید نوروز هم شروع می شوند. کدبانوهای ایرانی این خورشت های خوشمزه و مجلسی را برای مهمانی هایشان انتخاب می کنند.

پیشنهاد چند خورشت خوشمزه مناسب مهمانی ها

کم‌کم با نزدیک شدن به آغاز سال نو همه افراد به هر نحوی در تلاش تدارکات عید نوروز هستند و از چیدن سفره هفت سین گرفته تا آماده‌سازی غذاهای مخصوص عید را تک به تک و با شوق هرچه تمام انجام می دهند.

در این بخش از آشپزخانه نمناک، منویی از خورشت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی برای میهمانی های مختلف را مشاهده میکنید. برای آشنایی از طرز تهیه هریک از این خورش ها کافیست روی نام غذای مورد نظر کلیک کنید تا به صفحه مربوطه وارد شوید.

خورشت انار مسما

خورش انار مسما که با استفاده از دانه‌های انار تهیه می‌شود یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی گیلان به شمار می رود. این غذای خوشمزه می‌تواند بهترین گزینه برای میهمانان نوروزی شما که علاقه مند به غذای محلی هستند باشد. علاوه بر دانه های انار موادی مثل مرغ، رب گوجه فرنگی، پیاز، نمک، گلپر و... در این غذا استفاده می شود.

خورشت فسنجان

محبوب ترین خورشتی که تقریباً در تمامی نقاط ایران طرفداران پیش شماری به خود اختصاص داده است خورش فسنجان می باشد. مغز گردوی آسیاب شده و رب انار اصلی ترین مواد تشکیل دهنده این خورش خوشمزه می باشد. پیشنهاد میکنیم سفره های میهمانی نوروزی خود را برای یک بار هم که شده با این خورشت مزین کنید.

خورشت فسنجان

خورشت مرغ با ماست

یکی دیگر از غذاهای سنتی که نمناک در ایام نوروز به شما پیشنهاد می کند خورشت مرغ با ماست می باشد که با استفاده از موادی همچون سینه مرغ، ماست، سس مایونز، سیر، خامه و... تهیه می شود. مطمئن باشید چنانچه با این غذا یکبار میزبان میهمانانتان باشید آن ها را شیفته این غذا خواهید کرد.

خورشت غوره بادمجان

از غذاهای خوشمزه سنتی که متعلق به استان همدان است و با رسیدن غوره در فصل تابستان بیشتر رایج می شود خورش غوره بادمجان می باشد. در تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ موادی همچون بادمجان، مرغ یا جوجه، گوجه فرنگی، پیاز خورد شده، نمک و فلفل و زردچوبه به کار برده می شود.

خورشت بادمجان

خورش بادمجان از جمله غذاهای سنتی ایرانی میباشد که بسیار شبیه به خورش قیمه میباشد و طعم بسیار بی نظیری دارد. برای تهیه خورشت خوشمزه به موادی همچون گوشت خورشی، پیاز، گوجه فرنگی، پودر لیمو عمانی، بادمجان و... نیاز دارید.

خورشت کرفس

چنانچه به دنبال یک غذای اصیل سنتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی خود هستید پیشنهاد می کنیم خورش کرفس را در برنامه غذایی خود بگنجانید چرا که هم یک غذای خوش طعم و خوش عطر می باشد و هم یک غذای سالم محسوب می شود. اصلی ترین مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه کرفس، گوشت، آبلیمو میباشد و شما میتوانید طرز تهیه کامل آن را در نمناک ملاحظه کنید.

خورشت کرفس

خورشت داود پاشا

خورش داوود پاشا یکی دیگر از غذاهای بی نظیر سنتی است که در عید نوروز بسیار رایج است و در تهیه آن موادی همچون گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، رب انار ملس، پودر نعنا، کره... به کار برده می شود. پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده طعم این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

واویشکا یا همان مرغ ترش

یک غذای بسیار خوشمزه سنتی دیگر که متعلق به خطه شمال می باشد واویشکا یا همان مرغ ترش نام دارد. بد نیست بدانید که ارزش غذایی این غذا فوق‌العاده بالا است و طعم بسیار متفاوتی دارد از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه میتوان به سینه مرغ، پیاز، فلفل سیاه، آب نارنج و... اشاره کرد.

قیمه نثار

همانطور که می‌دانید قیمه نثار یکی از غذاهای شیک و مجلسی استان قزوین به شمار می رود و یکی از اصیل ترین غذاهای محلی به شمار می رود که شباهت بسیار زیادی به آجیل پلو و مرصع پلو دارد. برنج خیس کرده، گوشت قیمه، خلال پوست پرتقال، گلاب، زعفران، خلال پسته... از جمله مواد تشکیل دهنده غذای خوشمزه می باشد.

خورش مرغ و آلو

از خورش های بسیار لذیذی که در این بخش از غذاهای نوروزی برایتان معرفی خواهیم کرد خورش مرغ و آلو می باشد که اکثراً در وعده ناهار و شام سرو می شود و با استفاده از موادی همچون آلو بخارا، سینه و ران مرغ، پیاز ساطوری شده، زعفران و زردچوبه و... تهیه می شود.

خورش مرغ و آلو

خورشت ماست اصفهانی

اصفهانی ها یک غذای سنتی محبوب دارند که به عنوان حلیم از آن یاد می‌کنند و با نام خورش ماست معروف است. جالب است بدانید که این غذا علاوه بر وعده شام در وعده افطار نیز سرو می شود و از محبوبیت بسیار زیادی در این منطقه برخوردار است. ماست چکیده، گوشت گردن، پیاز، شکر، زرده تخم مرغ و... مواد مورد نیاز برای تهیه این غذای خوشمزه میباشد.

خورشت جغرتمه

خورش جغرتمه از جمله خورشت‌های سنتی گیلان به شمار می رود و طعم بسیار لذیذی دارد و اکثر مردم در ایام نوروز با آن از میهمانان خود پذیرایی می کنند. برای تهیه این غذا موادی همچون سینه مرغ، پیاز متوسط سرخ شده، تخم مرغ، آبلیمو، رب گوجه و... به کار برده می شود.

لپه قرمه

شکل خاصی از قورمه سبزی در دامغان با نام لپه قورمه معروف است که طعم بسیار متفاوت و خاصی دارد و با استفاده از سینه مرغ یا گوشت، لپه، رب انار، شکر، مغز گردو، رب گوجه فرنگی و... تهیه می شود. از این غذا در میهمانی های ایام عید به وفور استفاده می کنند.

خورشت آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج یکی از خورشت های سنتی به شمار می رود که طرفداران بسیار زیادی به خود اختصاص داده است و در اکثر میهمانی های رسمی و دورهمی ها پای ثابت سفره ها می باشد. گوشت گوسفند، آلو برقانی، اسفناج، پیاز داغ، آبلیمو و... مواد تشکیل دهنده این خورشت خوشمزه میباشد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع