مواد لازم برای خورش هویج و پرتقال
فیله مرغ: 8 عدد
فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد کوچک
کره: 100 گرم
چوب دارچین یا برگ بو:2 تکه
هویج: 6 تا 8 عدد
پرتقال:2 عدد متوسط
شکر:3 تا 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان خیلی کم
زعفران آب کرده: به میزان دلخواه
آب لیموترش تازه: 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
آب هویج پرتقال مخلوط: 2 پیمانه
تراشه پوست پرتقال: کمی
طرز تهیه خورش هویج و پرتقال
قابلمه ای مناسب را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و نصف کره را داخل آن بریزید تا داغ شود.سپس فلفل دلمه ای خلالی شده را با پیاز های خرد شده داخل کره تفت دهید.بعد از نرم شدن پیازها ، فیله مرغ را به آنها اضافه کنید و با اضافه کردن کمی زعفران آنها را تفت دهید.
پرتقال ها را هم بعد از پوست کندن به تکه های ریزی خرد کنید و داخل مواد تفت داده شده بریزید و هم بزنید. تا پرتقال ها آب بیندازند.حرارت را کم کنید و مخلوط آب پرتقال و هویج را به همراه چوب دارچین یا برگ بو داخل مواد تفت داده شده بریزید تا بپزند.
هویج خرد شده را جداگانه با مقداری آب می پزیم و بعد از پخت خورش به آن اضافه میکنیم .اگر دوست داشتید میتوانید مقداری تراشه پوست پرتقال را هم داخل خورش اضافه کنید.و بعد از جا افتادن خورش مقداری زعفران ، شکر ، آبلیمو ، نمک و فلفل داخل آن بریزید تا خوش عطر و خوش طعم شود.
نکات تکمیلی در مورد خورش هویج و پرتقال
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
خورش هویج و پرتقال را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .