وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

خورشت جغرتمه | طرز تهیه خورشت جغرتمه

خورشت جغرتمه | طرز تهیه خورشت جغرتمه

خورشت جغرتمه شمالی از غذاهای سنتی گیلان است.که بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. برای آموزش و تهیه آن میتوانید با ما همراه شوید.

مواد لازم برای خورشت چغرتمه

  • سینه مرغ پخته شده :یک دوم سینه
  • پیاز متوسط سرخ شده :یک عدد
  • تخم مرغ :دو عدد
  • رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده:یک قاشق چایخوری
  • آبلیموی تازه :یک قاشق چایخوری
  • آب مرغ:به میزان لازم
  • نمک، فلفل :به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین :به میزان لازم
خورش
 خورشت چغرتمه شمالی

طرز تهیه خورشت چغرتمه

مرغ پخته شده را ریش‌ریش و یا خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. بعد رب گوجه را به آن اضافه کنید و هنگامی که رب رنگ باز کرد، پیاز را اضافه کنید و با حرارت کم رب و پیاز را تفت دهید.
بعد آب مرغ را به همراه آبلیمو و ادویه ها به اندازه ای که روی مواد را بگیرد اضافه کنید و بگذارید تا مواد به مدت 5 دقیقه با هم پزند.
بعد زعفران را هم اضافه کنید و بعد از 5 تا 10 دقیقه جوشیدن و به روغن افتادن خورش، می توانید تخم مرغها را اضافه کنید.
اما قبلش باید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با چنگال هم بزنید تا یکدست شده باشند.
وقتی تخم مرغ ها را روی خورش ریختید کمی هم بزنید تا به همه جای غذا برسد.
درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ خودشان را بگیرند و بسته شوند.خورش چغرتمه آماده شده نباید خیلی آبکی باشد.
نکات
برای خرد کردن یا ریش‌ریش کردن گوشت مرغ دقت کنید که به صورت تکه های خیلی ریز ریش نشوند.

نکات تکمیلی در مورد خورشت چغرتمه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
خورشت چغرتمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع