دستور تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
مافین مربای آلبالو و نارگیل یکی از مافین های خوشمزه همانند مافین توت فرنگی ، مافین شکلاتی و بسیاری دیگر از مافین هایست که با تنوع بسیاری تهیه میشوند.اگر به دنبال یک مافین با عطر و طعم لذیذ تر میگردید حتما مافین مربای آلبالو ونارگیل را امتحان کنید ، چرا که وجود آلبالوهای مربایی شده وسط کیک های کوچک بسیار جذاب و هوس برانگیز خواهد بود.
مواد لازم برای مافین مربای آلبالو و نارگیل
- آرد سفید :300 گرم
- شکر:150گرم
- بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چای خوری
- دارچین پودر شده :1 قاشق چای خوری
- نمک :1/8 قاشق چای خوری
- شیر :250 میلی لیتر
- تخم مرغ:1 عدد
- کره آب شده :60 گرم
- پودر نارگیل :30 گرم
- مربای آلبالو :150 گرم
- پوست رنده شده لیمو :1 قاشق چای خوری
طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
مرحله اول:
برای درست کردن مافین مربای آلبالو و نارگیل ابتدا آرد، بکینگ پودر، شکر ، دارچین و نمک را در ظرفی بریزید و مخلوط نمایید.
مرحله دوم:
یک عدد تخم مرغ را در کاسه بزرگی بشکنید، کره و شیر را افزوده و مواد را با دور کند هم زن برقی بخوبی مخلوط کنید.
در ادامه مواد آردی را به مخلوط تخم مرغ افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم:
در آخر مربای آلبالو را به همراه پوست لیمو اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله چهارم:
قالب های مافین را با کاغذ مخصوص بپوشانید و مواد را داخل آن ها بریزید، طوری که یک سوم از فضای آن را برای پف کردن مافین ها خالی باشد.
در نهایت روی مافین ها پودر نارگیل را بپاشید و قالب ها را برای نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا مافین هابپزد.
نکات تکمیلی در مورد مافین مربا آلبالو و نارگیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مافین مربا آلبالو و نارگیل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .